Baharun2 Kordon dolanmasına mı sebep oluyor ? Öyle bişi duydum 😕 doğru düzgün yatamıyorum zaten uykumun üçte ikisi de dönmekle geçiyor 🤦🏻♀️
ZeykemKaya Baharun2 valla bi tarafda kesınlıkle yatamıyorum dön dur kalk yat sureklı boyleyım 35+4 üz
[silindi] Baharun2 dönmemek mümkün değil ya bende duydum ama inşallah birşey olmaz yavaş dönün diyorlar ani hareket etmemek önemli sanırım tek sola yatmak imkansız belki 40defa dönüyorum
ZeyooZ Baharun2 sirt ustu yatmanin biraz tehlikeli oldugunu duydum. O yuzden butun geceee bi saga bi sola donup duruyorum her seferinde de uyaniyorum🤦♀️
Yagmurmert Ben de hiç duymadım böyle bişi ama bende çok dönüyorum. Sağıma alışkın olduğumdan hep o tarafa dönmeye çalışıyorum.
Baharun2 ZeykemKaya yani acaba alan genişken bebek ordan oraya kayıyo desem ondan mı oluyo bilemedim 😢💆🏻♀️
Baharun2 [silindi] ben zaten hak getire yani aniden döndüğüm kalktıgım oluyo Allah yardım etsin 🤦🏻♀️
Fatmadeniz Baharun2 bende aynı durumdayım Nefes darlığı çekiyorum sağ dön sola dön sonra kaşıntı uyku yok 25/5 günlüğüm
buse_yildiz24 Baharun2 yoktur ya öyle birşey inşallah yoktur yani çünkü ben boyuna dönüyorum sabit sol tarafa yattığımda ya da sabit sağ tarafa yattığımda bacağım ağrıyor artık e sıcaktanda uyunmuyorki 🙄🙄
Gulo8984 Sıcaktan uyuyamıyorum klima açtım grip oldum göbeğim çok baskı yapıo artık hep dönüp duruyorum ayyy napıcaz biz ya
Baharun2 Gulo8984 bende öyle kız geçenlerde gripten döndüm zaten iki kat terliyoz klimayı da açsak hastalanırız korkusu var Allah hayırlıca sağ salim kurtarsın hepimizi 😪
SerapTadelenTtnc Baharun2 canım dönebilirsin dönmek değil ani haraketler sebep olabiliyormuş endişelenme çok canını sıkıyorsa doktorunla bi konuş
Baharun2 SerapTadelenTtnc valla ani hareketim de çok fazla Allah affettsin 😂 haftaya kontrolüm var bi gidem bacım bakalım
SerapTadelenTtnc Baharun2 evham yapma yine de Allah’ın izniyle bişey olmaz ama dikkat etmeye çalış ben döneniyorum yatakta artık dönmek için yataktan kalkıyorum 😂😂😂
Ozay_ozay Mrblar kizlar kesinlikle onun bilincinde yatin ve asla donmeyin saga sola kalkin oturun biraz bekleyip donun ven tek yumurta ikizlerimi kaybettim 6 aylikken kordon dolanmasindan ve deli gibi donup durur dum yatakta tek sebeb oydu yapmayinn ben yasadim simdi sukur hamileyim 17 haftalık rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin saglikla
Baharun2 Ozay_ozay Allah sabrını versin canım 🙏 malesef bazen istemsizce oluyor haklısın yinede temkinli olmak lazım