Sksksksks Kızlar clife macun mu yoksa instgrmda elifin köy ürünleri diye bir sayfa var onun hayıt macunumu hangısını kullanınca memnun kaldınız hangisini önerirsiniz
gizzzy35 Sksksksks Ben clife kullandım. Gebelik elde edemediğim gibi üstüne aşırı düzenli gelen reglimi de bozdu ilaçsız olamaz hale gelmiştim. Memnun olanlar da var tabi
Bsrazynp11 Sksksksks ben o dediklerini kullanmadimda naturellan bitkisel karisimi kullandim bu ay bakalim gebelik elde edersem sana mutlaka yazarim kuzum kullanırsın sende
giresun Sksksksks eğer almak isterseni, elimde hiç kullanmadigim 3 adet c life macun var hamile kaldığım icin kullanmadım size satabilirim
Nilseha gizzzy35 böyle bir durumda sayfaya yazın onlar nasıl devam edeceğinizi tarif ediyor ilaçla değil karışımla adet görünce diğer ay hormonlar dengeye geliyor. Muhakkak danışma hattından bilgi alın
Sksksksks Bsrazynp11 inşallah faydasını görürsün canım güzel haberlerini bekliyorum Rabbimin izniyle 🤲💞
gizzzy35 Nilseha :)) yazdım hatta WhatsApp hattına da yazıp engellendim :) Asla ama asla önermiyorum para tuzağı
Nilseha gizzzy35 Tamamen farklı bi yerden bahsediyoruz gibi hissediyorum. Ben bu söylediğinize inanmıyorum. Daha kullanmadan bile o kadar yardımcı oldular ki
gizzzy35 Nilseha Hayır C-life yani herkes aynı şekilde fayda görecek diye birşey yok. Benim bir kastım yok firmaya tanımam etmem.