superrmomy Ben decavit ve ocean mummy kullanıyorum birde demir ilacı 17 haftalık hamileyim sizler neler kullanıyorsunuz? İ-mom kullanan annelerimiz var mı gittiğim bir doktor bunu tavsiye etti.
Ceysii01 superrmomy 16 Haftadayiz regenesis max ve d3 damla bide ferrum demir ilacı kullaniyorum ama doktorum degerlerin gayet iyi balik ve sebzede yemeye devam edersen demir ilaci disindakileri kullanmana gerek yok eger istersen kullan dedi
superrmomy Deletedmom_33 kaç haftalıksınız acaba decavit bebeğin kemik gelişimi için önemli bir vitaminmiş omega da beyin gelişimi için çok önemliymiş. İki vitamin ağır gelir mi emin olamadım açıkçası.
superrmomy İ-mom ile beraber başka vitamin kullanan annelerimiz var mı? Ocean mummy bitince buna geçmek istiyorum da.
superrmomy Gokyuzum1 ilk gebeliğim de kullandım canım ama pek faydasını görmedim 🙄 coraspirin kullanıyorum bende covid geçirdiğim için.
Deletedmom_33 superrmomy 23+4′um bugün. Doktorum bana balık yağı vermedi bende sormadım. Decavit de demir var oroferonda demir içeriyor. Sade çok katı beslenince kabızlık yapabiliyor onun dışında bir sorun yaşamadım
superrmomy Gokyuzum1 regenis kullandım canım inanılmaz mide bulantısı yapıyordu zar zor içiyordum bebeğim bir hafta geriden geldiği için. Doktorum o zaman değiştirmedi benimde pek bir bilgim yoktu. Simdi i-mom önerdi gittiğim doktor araştırınca hem bebeğe hem anneye çok iyi geldiğini duydum.
superrmomy irem d vitamini bana hiç vermediler, aslında uzun zamandır sormak aklımdaydı ama ger gittiğim de unutuyorum. Bir çok gebe kullanıyor.
Gokyuzum1 superrmomy bende bulantı yapmadı ama acaba ı-mom daha mı iyi bidahaki gidişimde soracağım mutlaka
superrmomy Gokyuzum1 burda arama butonu yok ama varken baktığımda çok güzel yorumlar gördüm, elimde ki bitikten sonra bende konuşacağım doktorumla canım.
Zeynpnurr Hamileligin basindan beri decavit ve ferrum kullandm 37 haftadaym hala devam 3 ay kadar bunlara ilave devit damla kullandm
Busrazkn37 8+5 im. Omepa vm ve osteozinc kullanıyorum. İlk gebeliğimde ilk üç ay sadece folik asit 3 aydan sonra omepa yı kullanmıştım. Ama iki gebeliğimin arası az olduğu için direk omepayla başladık artı kalsiyumda yani osteozinc de verdi