Liyuzamom _ipekkkkk geceleri uyuyamıyorum sağa sola dönerken akrnım ağrıyor 😁 27+4 bu arada. Belim ağrıyor var da var işte 😁😁
Busraa08 _ipekkkkk 24+6dan merhaba geceleri uykusuzluk karin bolgesinde ve belde ağrı 🤦bide dis agrisiyla guzel geciyor😅
melekylmzr _ipekkkkk 26+2yim kasık karın ağrılarım oluyor birde bi rahatsızlığım biterken diğeri hızlı kilo alıyorim maalesef kilomda yerinde biriydim zaten neyse ki bebişler sağlıklı olsun
_ipekkkkk Liyuzamom Ohh benimde başladı 26+2 haftalık özellikte yatağa yattığımda sol tarafa yatıyorum hep kasık ağrısı oluyor geçiyor ara ara hergün değil sırt ağrısı falan işte 🥺 başladı şimdiden bakalım bian önce kavuşaydıkk hayırlısı ile 🤲
_ipekkkkk Busraa08 😂😂😂 Başladı dertleri şimdiden annesi 😂 Bizde öyle 26+2 kasık ağrısı oluyor arada sırt ağrısı kasıkta kıpır kıpır değişik 🌸 Hayırlısıyla gelsin bütün kuzucuklar 🤲
_ipekkkkk Melek1478 Bende doymuyorum yiyorum yarım saat geçmeden sanki hiç yemek yememişim ağzım bir tuhaf 🤦😁
misirveannesi Bel ağrısı devam ediyor 😭 bu ara bi haftadır mide bulantım geri geldi. 2.trimester güzeldi yaa🥺
_ipekkkkk melekylmzr Bende 26+6 yım benimde özellik hareket ettikçe kasık ağrısı oluyor yan yattığım zaman 🤷♀️🤩 Sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar 🤲💗
Piraye2021 Uyurken zorlanıyorum, bazen sırt bazen bel ağrısı oluyor 😔 25 haftalık henüz ama yürürken zorlanıyorum 😔 az yesem bile sırt ağrısı yapıyor çok acıkıyorum
_ipekkkkk Piraye2021 Bende öyle çok acıklıyorum sanki hiç yemek yememişim gibi 🤷♀️🤦 Kolay değil elbet zorluğu var kuzum önemli olan sağlıklı bir şekilde atlatmak inşaÂllah hepimiz hayırlıysa alırız kucağımıza 🤲💗
melekylmzr _ipekkkkk maşallah canım yatınca uyurken bir de eziliyomu napıyo diyorum ağrıdan duramıyorum iyi azalttık yine :) Amim kuzum inşallah cümlemize❤ 🌸
_ipekkkkk Melek1478 Ağızdaki acı tat şekerden de kaynaklı diyorlar ama bilemedim benim şekerim Normal 🤷♀️
Seross10 _ipekkkkk 28 haftalık olduk bizde. Ara ara kendini gösteren sırt ağrım var. Onun harici sakin sakin geçiyor günler 🙂