Sema2001 Besdi Mende 3 ay her gün oldu her seher 🤮 bu veziyyetde idim indi şükür indi arada plur amma evvelki kimi yox
Besdi Sema2001 hekim desi narmaldi bel agrisi qarin alti agrisi ele bilirem indi aybaşi olasiyam hekim dedi ele adam var 6 ayina kimi ele bilir aybaşi olacag narmaldi beden cunku her ay oresib qanamaya
Sema2001 Besdi həə mende bu vaxta qeder var o ağrı keçmir bir türlü.İlk hamilelikdi yeqinki neçe vaxtdı evlisen?
Besdi Sema2001 can Allah kömey olsun .cox sevinirem bulanti baş donmesi olmadi.bu gun seher tezden oyandim ki her yer simişqa iyisi gelir😀hec yanda yoxdu ey neyiydi bilmedim o kecdi geti
Kubraalisoy Sema2001 neçənci həftədəsiz? Mən 10 dayam dəhşət bulantım olur 3-4 gündüdə ki ümumiyyətlə yediyim heçnə durmur qaytarıram ancaq🤢
Sema2001 Kubraalisoy vay vay sen menim günüme düşmüsənki adamın halida olmur heç uzanb dayanmaq isteyirsen mende uje 12 ci heftede azalmaöa başladı
Kubraalisoy Besdi məndə əvvəl o qədər qusma olmadı ancaq boş bulantı dedim həkimə ən son gedəndə dedi uje az qalb keçib gedəcək 3 aya təzə keçmişəm tamamına qədər bitəcək dedi neynirsən dərmanı nanə falan çeynə
Besdi Kubraalisoy can Allah kömey olsun irag bizden xalam qizi 9 ay qaytardi et yemedi yeyen kimi pis gune dusurdu turşu yeyirdi ancag.
Besdi Kubraalisoy sag terefimdedi hemde Allahin izniyle ne verir versin can baci emeli saleh qul olsun xeyirli olsun en birinci.butun uşaglar