Mouradi Aidabagiroffa Salam hee bizimkilerinde postu oldu evvelin var yenisi ağlıma gelmir 😄 İnşaAllah sağ salamat qucağınıza alarsız her şey yaxşı olar 🥰 Amin can
misslaviniaa Adet gunume 6gun var ve men birazdan test edecem cox heyecanliyam biliremki tezdi etmek ucun ama ele qadinlar varki edbler gosterib..dua edin insAllah musbet cixsin😔😔
misslaviniaa Her ay ozume soz veriremki daha test etmeyecem ama dozebilmirem gunlerde kecmek bilmir..ama qizlar mende hemse adetime 10gun qalanda sin agrimaga baslayir ama indi agri yoxdu ara ara aybasi agrisi kimi yungul nese olur kecir
Sema2001 misslaviniaa yeqin hamilesen özüde testi seher tezden yoxla ilk defe ayaqyoluna gedende 100% düz gösterir elede
by_aytac Sema2001 mən hamiləlikdən 2 ay öncə vurdurmuşam həkimlərdən maraqlandım 1, 2 ay olmasın demişdilər bəs bu haqda məlumatınız yoxdur problem olmaz ki?
Sema2001 Aidabagiroffa salam inşAllah dağ salamat olar bebişko) birde bir sual verim abort eliyende ağrıdırmı?🧐
Aidabagiroffa Sema2001 can men narkoznan olundum hec bir wey hiss edmedik.birde ayildimki meni stoldan durguzurlar apardilar uzatmaga. Men bele döze bilmezdm.ona gore narkoznan istedm
misslaviniaa Sema2001 Il deyl 9aydi hele 4ay evvel mini abort oldum mecbur qanaxmam ve qizdirmam oldu abort eledirler((