Ayya Aidabagiroffa 35-34 mm idi. 20cu heftede 27mm oldu. 28de uje 22mm idi. Ama sene deyim ele rahat idimki 34heftede dedim yeqin 15mm zad olar eksine qalxib 24 mm olub. Ona gore esas beynin rahat olsun
Aidabagiroffa Ayya he altima yaztq qoyuram .nece gundu yaxshi idim bugun nese agrim var.geceler onsuz yata bilmirdim bugun vapwem ele bilirem narahatam bir az..
Ayya Aidabagiroffa amiin insAllah Allah ozu qorusun o veribse demeli hecne ona mane ola bilmez🙏🏻🙏🏻 Yaxsi olacag❤️
Aidabagiroffa Ayya inwAllah can cox sagol meslehetlerucun .Gecen xeyre qalsin 🤲🏻😾🥰wirin yuxular senede bir az mende gorum yata bilmirem.Indi aglima gelirki sabah menim uzicm klinikada olmur 5ci gun olacaq.olmaz 5ci gun gederem inwAllah🥱
Mouradi Mvaainur Men müalice aliram heleki, bilmirem neçeye edir, istesez kömekcisinin nömresini ataram soruşa bilersiz
M_agayeva VefaZumrud orda pulludur men bilen ama men pul odemirem buranın o isi xoşuma gelir adami pul kimi gormurler
aygunali Qizlar seher Yuxudan oyananda sag terefimde sumuklerim agriyirdi cox vaxt sag terefimde yatiram dusunurem ki ondan ola biler oteri agri🤔 13 heftelik hamileyem