Ayya Aidabagiroffa birincisi beyninie salmiyin yeni rahat olun. Ama mennen meslehet gozlemiyin gunu sabah bele tikis atilmasi xeyrinizedi
Aidabagiroffa Ayya men hekime dedimki bes maraqlanmiwam tikiwi tez qoyurlar axi.mene dediki uwaqliq tikiw qoydugm yere yaxindi birden zedelener deye gozleyrkki boyusun.ne bilim bawm cixmadi..siz indi nece hefteliksiz?? Birde tikiwden sonra ancaq yatdiz?
AsrafliGunel Ayya he bes mene arzu dediki get dovletde dus ucota mene sened verdi dovletki hamile oldugu ucun covid senedi verilir.Sene niye demyb anlamiram
Ayya AsrafliGunel bilmirem. Men ona dedim ne desen raziyam hamisi bir yerde olsun dogus zad cunki dura bilmirem deye masin olmaz mene get gele dusmuyum oksigende cox yaxindi bize
Ayya Aidabagiroffa men o tikislere gore cox cetinliy cekmisem gecikdirmisem deye. Indi sukur 34 hefteye catdirmism vaxtinda tikisle
Ayya Aidabagiroffa hemin gun goyneme 2-3 gun yungul qanama ele adamlar varki ayag usde tikisin hesabina masina metroya bele gedirler
Aidabagiroffa Ayya wukur sag salamat qutarasiz inwAllah indi normal doguw ola bilerde he?? Tikiwden sonra
Ibrah salam gizlar ,bu program duzdu ?yukledm bir iki shey yazdim ,hamileliy gosderdi .yeni test etmishem oda gorsder ama programin duzgun olub olmadigni bilmey isteyirem 🌹
AsrafliGunel Ibrah program sizin hamile oldugunuzu demir sadece heftelik melumat verir eyer hamilesinizse her gun korpenin inkisafin oyrene bilirsiz
Darkess Ayya mene 33de 1800 demishdi hekim. ozu demedi duzu az oldugunu . amma burdan oxudum coxunda 2000+ imish
Ayya Darkess eslinde buraynan ceki cox duz gelmir. Bura ortalama cekini deyir. Heremizin bir orqanizmasi var ona gore cekiler ferqli gelir
Nigarhacizade Darkess Mende de 32+5 te 1700 idi. Çeki ele de aşağı deyil mence. Herenin başqa orqanizmi var, burda biraz iridi bebeler. Bizimkiler minyondu 😹
Ayya Aidabagiroffa hee normal doga bilirsen ozde usaglig boynu qisalarda daha tez olur dogus cox agri sanci cekmirsen yeni. Ama mende usagligimda evvelden fesadlar oldu deye hekim qoymur tebii dogusa. Ama sene meslehet usde dus hekimin tikis meselesinde. InsAllah sag salamat qucagina al balani🙏🏻
Ayya AsrafliGunel yeqin nem ama men isdiyirem deye arayis zad lazim olurdu dediki ozeller vermir men vermirem
Aidabagiroffa Ayya birinci inkiwafdan qLib bu 2ci hamilelikdi amma ilk uwaqdi.hekimim turanda firuze ceferzadedi