Sevincbakir1 Kayseride hamile olan kimler 😊 gelin biraz konusalım. Doktorunuz kim, kaç haftalık hamilesiniz, nasıl geçiyor hamilelik 🤰 hangi doğumu istiyorsunuz 😊
Emossssss Sevincbakir1 23haftalık hamileyim Özlem katırcıya gidiyorum Tekden hastanesi şimdilik herşey güzel gidiyor doğum şekline henüz karar vermedim ama büyük ihtimalle sezeryan olurum ☺️ Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Mustafayigitinanesii Sevincbakir1 Merhabalar bende Medical palace Mustafa oğuz yılmaza gidiyorum orda doğum yapcam inşallah ikinci doğumum olcak ilki normaldi şimdi 39 HAFTALIK olduk bakalım ne zman gelcek 🥰🥰
Busur40 Emossssss memnun musunuz doktordan ve hastaneden, ben de memoriale gidiyorum . Özlem hanımı bir arkadaşım sordu da sizde bilgi almak istedim :)
Sevincbakir1 Emossssss bende memorial özgüç beye gidiyorum 😊 normal düşünüyorum ama korkuyorumda tabi kafam cok karıısk 😅 32 haftalığız bizde
Mustafayigitinanesii Sevincbakir1 ilki çok zordu 43 haftaya kadar bekledik ne sancı ne de açılmam vardı 43 haftada artık doktorum bekleyemeyecegimizi söyledi ve 7 saatlik suni sanciyla normal doğum oldu iri bebekti birazda çok zorlandım anlayacağın. İnşallah bu kendi sancimla olur diye dua ediyorum ama 39 haftalik olduk daha bişey yok 🙂
Sevincbakir1 Mustafayigitinanesii oy maşallah. İnsallah kendi sancınla olur allah hayırlı bir avazda doğumlar nasip etsin bizlere