Bktbll Merhaba kızlar sonuc gostermem lazım bu hafta içi ordamı değilmi bilmem gerekiyor hastane acmıyor telefonları ona göre hastaneye gidicektim şimdiden teşekkür ederim
35SD28 Bktbll Necati Bey den memnun musunuz. Kimisi ilgilenmiyor yazmıştı. Ben Fatma Salih e gidiyordum. Jinekoloji bölümüne geçmiş. Mecbur başka doktora muayene oldum sıfır ilgi alaka üstünü bebeğimi göremedim
mercimeginannesiiii Bktbll Arkadaşlar Ankara şehir hastanesinde aynı doktora denk getirip muayene olabiliyorsanız siz bordo berelisiniz.
Bktbll 35SD28 cok memnunun canım en iyisi diyebilirim o hastanenin benim dogum yapalı 1,5 sene oldu hep ona gittim herşeyimle ılgılendı herkesede oyle sımdı 2. Hamileyim 27 haftalık olduk gidicem hastaneye rabdevu bulamıyorum o yuzden buraya yazdım
Deletedmom93284 Bktbll merhaba hangi konularda memnun olduğunuzu yazar mısınız? Acaba bana öı yoğun olduğu gün denk geldi bu yüzden soruyorum bende buradaki arkadaşların olumlu görüşlerine aldanarak gittim fakat sonuç hüsran
Bktbll Deletedmom93284 ben ne sorduysam hep cevap verdi ilk doğumumda bebeğin kilosu boyu kimse soylemiyordu bi o doktor soyluyor ve usg de gosteriyordu doğum yapacagım zaman biraz riskli gebelikti benim bebeğim önden gidiyordu doktorlarla konustu sezaryana alındım ve doğum katına kadar yonlendirme sagladı
Bktbll Deletedmom93284 belkide canım ama hep yogun genelde herkeste cok memnun kalıyor rabbim iyi doktorlarla karsılastırsın inşallah
alparslanannesii1661 Bktbll o konuyu bilmiyorum canım ama cogu zaman persembe gittim haftam o gun doluyor diye iradaydu
Crnnn7 Bktbll şey sıra almadan alıyorlar mı? Mhrs’den falan randevu almak gerekmiyor mu? Çünkü mhrs’de randevu falan yok bulmak imkansız
Bktbll mercimeginannesiiii valla canım 1.5 sene once yaptım doğumu hep necati hoca baktı sımdı 2. Gebeliğim tanıyor artık beni arasıda az olunca doğumumun eşimi falanda gorsun hemen tanıyor😊😊
Bktbll alparslanannesii1661 anladım canım bende carsamba gidicem sansa varsa vardır o zamana izin alabildi eşim
turuncucicek Bktbll benim 3 kasım çarşamba günü Necati hocaya randevum var. Yani o gün hastanede içiniz rahat olsun🤗
mercimeginannesiiii Bktbll Sizin adınıza çok sevindim. Bugün oradaydım ,memnun kalamadım ne yazık ki.
Bktbll alparslanannesii1661 saol canım tesekkur ederim kaç haftalık hamilesiniz memnunsunuz o zaman sizde
alparslanannesii1661 Bktbll 37 haftaligim canim basindan beri gidiyorum kendisine cook cook memnunum ben zaten biseu kalmadi banada persembe gidicem her hafta gidecem sonra
Bktbll turuncucicek ayy canım cok saol valla bi denk gelememiştim sonucumu gostermem lazım suan rahatladım :)) bi acıklayıcı necati hoca cevap verdiği için için rahatladı valla
Bktbll alparslanannesii1661 rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin bende doğumu yaptım araları az olsu oğlumla gene aynı doktora gidiyorum bende cok memnunum