Nrnr Merhaba kızlar 36+4 hamileyim doktor bebeğin eşinde kreçlenme olduğunu söyledi ve detaylı ultrasona gönderdi 2 hafta önce muaynee olduğum zaman bir sorum yoktu kilosuda iyiydi şimdi geldim ve kilosu aynı kilo almamış hiç moralim çok bozuldu detaylıdan çıkacak sonuçları bekliyorum varmı başına böyle bişey gelen ne yapmam lazımm😢
Unzile35 Nrnr kireçlenme ve yaşlanma aynı şey diye biliyorum ben canım o haftalarda normal olarak başlıyor zaten inşallah korktuğun gibi olmaz
Busraayaz Nrnr Ne için detaylı istediler canım bende de var 34 haftalığım 2 günde bi poliklinik takibi oluyorum ama detaylı istemediler
KezibanUan Nrnr canım arkadaşımada bunu demişti doktoru ve sezeryana aldı. 36 haftalık hamileydi arkadaşımDa
Nrnr Busraayaz bebeğim hareketlerini hissediyomusun dedi evet dedim gayet hareketli kilosu aynı kilo almamış bebekle benim kan akışıma bakıldı ve sonuçlar normal dedi bilmiyorum moralim bozuldu çok ağladım bile
Nrnr KezibanUan bana herşey normal dedi detaylıyı görüp bişey demedi ama kafam karıştı karışmadı değil 😪
Unzile35 Nrnr bozma moralini canım o haftalarda olması gereken bir şey sonuçta görevini tamamlamasına az kaldı onun da ☺️ Genelde sezeryan yanlısı doktorların bunu zemin hazırlamak İçin dediklerini söylüyorlar bana da mantıklı geldi açıkçası