Mucizebebek3 Merhaba, dış gebelik yüzünden sağ tüpüm alındı maalesef. 2 ay önce rahim filmi çektirdim diğeri iyi durumda. Bu 3. denememiz. Bu ay sağdan yumurtladığımı düşündüğüm için ovulasyon yapmadım umutlanmadım hep öbür ayı düşünüyordum ama birden garip bir şeyler oldu göğsüm her zaman adete yakın biraz ağrır şişer ama bu kez aynı önceki hamileliğim gibi özellikle ucu çok acıyor uyurken bile acıyor farklı bir ağrı. 2 gündür bacaklarım ayaklarım belim uyuşuyor gibi canım kesiliyor sanki, idrara bir anda öyle sıkışıyorum ki normalde belirti aramam geçen aylar bunlar olmadı. Yarın sabah ultra erken test yapcam ama sabredemedim elimdeki ovulasyon testinden yaptım dün ve bugün. Dün silikti bugün baya koyulaştı sabredemiyorum beni yalnızca benim gibiler anlar🥲 https://imgyukle.com/i/kHAqpj https://imgyukle.com/i/kHAecH
Leylosacl Mucizebebek3 canim bence sen kesin hamilesin ben ovulasyon yapmistim adete 3 gün vardi böyle patlamisti
Busray35 Mucizebebek3 bende de ilk göğüs ağrısı belirtisi olmuştu. adete 4 gün kala sabah ilk idrar İle kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Ama benim bildiğim lh hormonu farklı bir hormon bu ay 2 kez yumutlamışta olabilirsin, yarın sabah hem normal kaset test yap hemde erken gebelik testi laboquick veya certain almalısın kasette bunlar güvenilir oluyor, her şey gönlünce olsun 🌸
Bfduam Mucizebebek3 bat aynı, 7 si benimde, ovulasyon koyulaştı benzeriz. Göğüs hassasiyetim yok. “bacaklarım ayaklarım belim uyuşuyor gibi” demişsin, benimde öyle ek olarak kalçamda. uyuşma derken nasıl açar mısın? Benim sızlıyor özellikle geceleri.
Busray35 Mucizebebek3 çok heyecanlı ve sabır gerektiren bir süreç, inşallah pozitif sonucu görürsünüz 🤲 bu arada görmezseniz eğer strese kapılmayın bazen regl gecikse bile testte çıkamayabiliyor, kesin sonucu gecikmeden 7 gün sonra alabilirsiniz
Mucizebebek3 Leylosacl Ağzındanızdan bal damlıyor😄 Yaşamış olanlardan fikir almak iyi oluyor teşekkürler🌼
Mucizebebek3 Busray35 Çok sabır gerektiriyor gerçekten insan başına gelince anlıyor.. Tekrar teşekkürler destek veren sözleriniz için😇
bursayildiz Mucizebebek3 ben de adetim bir gün geçtiği için elimde ovulasyon testi var diye yapmıştım ve yumurtlama olmuş gibi koyu çıkmıştı. 2 gün sonra gebelik testinde hamileliğimi öğrendim ☺️
Mucizebebek3 Busray35 Dayanamayıp gece yaptım negatif çıktı maalesef After 10 isimli bir erken gebelik testiydi bir umut adet günümü bekleyeceğim bugün de akıntım çok arttı yumurtluyorum belki de ama inşallah diğer ihtimaldir🙏
Mucizebebek3 Bfduam Benim de sızlama gibi çok yorulmuşum gibi yani, umarım zamanı gelince pozitifi görebiliriz🙏
Leylosacl Bfduam hic hatırlamıyorum 2 yıl önceki gebeligimde öğrendim o şekilde pko vardi bende doktorla birlikte yumurta takibi yaptim o ay gebe kaldim
Leylosacl Bfduam evet 2 yaşında simdi ikinciyi bekliyorum plansız bir şekilde geldi Rabbim sizede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Vefa55 Canım yinede bı gebelik testi yapıp teyit et derim bende adete bir gün kala ovulasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu iki çizgide koyu renkti ama yinede idrar testi ve kan testi yaptım inşallah Allah’ım isteyen herkese nasip eder 🙏