AselLinaMom Hamile olduğumu öğreneli 5 gün oldu doktora randevu aldım ama 2 hafta sonrasına ve şuan noodle yemeyi çok istiyorum bi zararı olur mu?
bebeklibirisi AselLinaMom şuan çoook yenisin ye birşey olmaz nefsin körelsin ama daha sonra dikkat et
Beybisininannesi AselLinaMom git çin lokantasına ya da noodle yapan bi yere güzelinden sebzelesinden ya da dana etlisinden söyle ye O paket noodlelardan daha iyidir
Hcrcllr AselLinaMom 38 haftalık hamileyim benim içim rahat etmediginden yemedim hic ama rüyalarıma bile giriyor 😁bi dogurayim markete gidip. Alacağım tek şey sanırım 😁
Ccgdm AselLinaMom ahh ahh 19+1im dün yedim canım çekti akşamına o gün ne yediysem hepsi gitti ileri zamanlarda çok dokunuyor ne yazık ki
deletedmom27371 AselLinaMom yeniyken bende yiyordum 9 haftalığa kadar da yedim aslında artık canım da çekmiyor bebeğime bişey olursa korkusuda sardı biraz sanırım 12. haftama gireceğim birde göbüşüm biraz çıktı iyice analık duygusuna girdim 🙈🤭
Hilalzynp AselLinaMom canım seninle belirtilerimiz hamile olduğumuzu ogrendgmz gün gecikmemiz ve canımızın istedigi seyler bile ayni 😂😂oturdum bugün 2 paket korili noodle yedimm ne yaptın bu arada hastaneye gttn mi
AselLinaMom Hilalzynp perşembe günü randevu bulabildim gebe izleme randevu bulmak çok zor :) yalnız herşeyimizşn aynı olmadı da ayrı Bi güzellik 😍 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah 🤲🏻💜