PrensesFiona Biz 23+6 olduk kızımla. Çok şükür iyiyiz. 3 4 gündür mide problemim başladı. Mide kramplarım ve hassasiyetim oluyor. Sizde durumlar nasıl?
Busra2013 PrensesFiona bu aksam 22 olcz bebek hareketı hala cok az bırde yataktan kalkınca bacak aram vajınamda agrı oluo popo kemıgınde agrı oluo normal dedı doktor
Deletedmom_33 PrensesFiona 23+4′üz bizde. Hiçbir sorunumuz yok. Hareketli genelde zaten. Bazen sağ tarafta bazen kasıklarda oluyor
Ceysii01 PrensesFiona biz 16 haftaligiz cift yumurta ikizleri dediniz gibi mide kramplari ve agrilar var kac gun endise ettim bugun doktor kabizlik sebep oluyo baska hic bi sorun yokk dedi ilaç verdi resmen karnimda baskı çatliycakmis gibi hissediyodum heryere yayiliyodu agri buscaponda vermis mide spazmi diye 🤔
Melek__55 PrensesFiona bizde 23+6 olduk şuanlık çok şükür iyi gidiyor bebiş bazen mesaneye kadar inip baskı yapmazsa daha iyi olucak ama 🥴😄😄
PrensesFiona Busra2013 evet canım kuyruk sokumu ağrısı 20 den 22 ye kadar oldu bende sonra geçti çok şükür. Fazla oturmamaya ve sırt üstü yatmamaya çalış. Dikkat edince geçti benim.
PrensesFiona Deletedmom_33 aynen geziyorlar artık 😊 benimkide özellikle sağ alt kasığıma çalışıyor huylanıyorum bazen 😅
Deletedmom_33 PrensesFiona Benimki de vajina üstüne baya çalışıyor. Onun dışında sağ veya sola dönmeme göre kasıklara vuruyor 🥲
PrensesFiona Busra2013 hareketleri normal gün içinde özellikle yemek yedikten sonra ve su içtikten sonra daha iyi hisseyorum.
BabyLoveeee 23+4 ama ben çok nadir hissediyorum hareketlerini,mesela uzanmadığım sürece hiç hissetmiyorum,normal mi sizce
mom8327 BabyLoveeee belki yapısı sakindir az da olsa sonuçta ediyorsa kötü bişey yoktur diye düşünüyorum bende ayakta veya otururken daha 1 haftadır hissediyorum 23+2 yim
PrensesFiona BabyLoveeee normal canım ayaktayken bende hissedemiyorum biraz daha büyümeleri lazım ayakta hissetmek için.
PrensesFiona mom8327 ayva elma rahatlatıyor ama sonra geri başlıyor benimde büyüdükçe mideye baskı yapıyorlar.
RumeysaNur34 24+6 bu gece 25 haftaya merhaba diyeceğiz inşallah 😊 artık ağrılar başladı geceleri uyuyamıyorum göğsümün altı ağrıyor biraz kasık ağrısı var 😇
Nnurdan Yemeklerden sonra bir rahatsızlık hissediyormusunuz arkadaşlar azda yesem çok rahatsız olup zor nefes alıyorum 25+4 olduk bizde
PrensesFiona Nnurdan aynen 3 4 gündür hissediyorum canım yerken sıkıntı yok ama 5 dakika sonra başlıyor midem kaynıyor. Bazen aldığım nefes yetmiyor.
Melek__55 Nnurdan bende öyle azar azar yememiz lazım herhalde tam karnımı doyurunca sanki patlicak gibi hissediyorum nefes alamyor insan rahatsız olmamak için tam doymadann kalıyorum sofradan ☹️
Bebegimveben0811- Benimde 23+1 2 gündür hareketleri aşırı denecek kadar az çok kafam takıldı var mı böyle yaşayan
PrensesFiona Bebegimveben0811- su içip uzandıktan sonra da mı az canım bi böyle dene istersen ayaktayken pek hissedilmiyor zaten
PrensesFiona Ceysii01 kabızlıktan olduğunu zannetmem ben de yapı olarak ishalim ama mide kramplarım ve yanmalarım var. Bebek baskı yapıyor demişti bir doktor büyüdüğü için.