Beritan01 Kizlar doğuma aliniyorum bugün 36+6 da sancım 80 lerin üstünde çıktı doktor kuvoz hazırlığını da yaptı dualarınıza beni de eksik etmeyin 🤲🏻
Cnsymn Beritan01 Rabbim sağ salim kavustursun inşallah ❣️ küveze ihtiyaç olmaz inşallah haftası iyi ❤️
Kaderx Beritan01 sümmessebileyesserah zikrini çek. Doğum anında ikinmada zikret. Abesesuresi20 ayet meali: sonra ona yolu kolaylaştırdi. Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır duası zikret anlamı: rabbim kolaylaştır zorlastirma rabbim hayirla sonuçlandir.
Beritan01 Kaderx Cnsymn Merveelisa çok teşekkür ederim kizlar çıktım doğumdan bir buçuk saat olde prensesimin biraz solunum sıkıntısı var kuvoze gitti ama o kadar tatlıydı ki Rabbim çocuklarımızı bağışlasın inşallah 🤲🏻
Merveelisa Beritan01 Allah sana bagislasin en kısa zamanda iyileşip yanına gelir inşallah normal mi oldu sezeryan mi sen nasılsın iyimisin
Beritan01 Merveelisa amin Allah razı olsun sezeryan oldu çok ağrım var yeni yeni titremem geçiyor çok şükür siz siz olun yanınıza kalın şeyler alın