Esraali Deletedmom9823 sagıp dökülüyor sonra veriyorlar galiba o değil gögüsleri küçücük bizimki neden değirmen tası oluyor ya daha bugun gördün kadın emziriyor memişi yok resmen 😂😂
elfmoom Deletedmom9823 😂 😂 benim doktorum da hamile iken Şarap öneriyor , ama doğumdan sonrasını bilemiyciiim
Ask_hosmus Deletedmom9823 sonuçta dizi 😂😂 gerçekte de öyleyse eğer sağıyolardır dolaba koyuyolardır bişey yiyip içince belli bir süre sonra sütten kayboluyor o alkolün etkisi o süre emzirmiyolardır belki de
Mom54544 Deletedmom9823 ona kalırsa biz besili inek oluyoruz resmen hamileyken de sonrasında da kadinlar dal gibi sinir oluyorum sinir 😂 halen gitmedi kilolar hnai zayifliyodu gebelik sonrası emzirirken anne 😏😂
elfmoom Esraali ben de gördüm geçen gün kadın su da doğum yapıyor minicik göğüsleri, vücudu hiç hamile vücudu gibi değildi 🤭 Türk kadını olmak genlerden dolayı bunu gerektiyor sanırım
Yasemin_in68 Deletedmom9823 dizi kuzu işte adı üstünde 😂🙆🏻♀️ Zararlı bebeğe yaa içenler var ama içilmese iyi
hepoyleolurzaten Deletedmom9823 Takip ettiğim bi anne vardı, bebeği emzireceği zamana göre ayarlıyordu sanırım 🤭 Ama nasıl yaptığını hatırlamıyorum 😅 sağıp bi sonraki sütünü veriyorda olabilir
hepoyleolurzaten Deletedmom9823 Bilemedim ki kuzum senin için girip instagramını inceledim ama birşey bulamadım
Yasemin_in68 Deletedmom9823 doktoruna sor canım Yediğimiz içtiğimiz kaç saat sonra süte karışması biter diye Niye içiyoruz yine 😂 evlilik yıl dönümünde mi içecen
Yasemin_in68 Deletedmom9823 24 saatte kalmaz bence yaaa Sağarsın 24 saat sağdıklarını dökersin ertesi güne başlarsın emzirmeye