muges44 Mk34 ya umarım öyle olur çünkü bende ne olacağını bilmeden çok beklemek istemiyorum. 39un ortalarında doğursam ne hoş olurdu😂 40 41ler beni çok korkutuyor sen şimdi 42 dedin😱
Mk34 muges44 vallahi bende 39 larda istiyorum ama patronlar bebekler bakalım onlar ne istiyor😅😅doktorum 42 ye kadar müdahale etmem dedi ama gittikçe kilo da alıyor sanırım benim 42 ye kadar sabrım olmayacak😅😂
Momlife1 Semihanim merhabalar son 34 🧿 sağlıkla kavuşalım inşallah bende bir iki yürüsem nefes nefese kalıyorum maalesef 😩
muges44 Mk34 Kesinlikle öyle son söz onlarda bitiyor oturup bi antlaşmaya varmak lazım😂😂yaaa seni zorlamasın çok tosbik olupta😂🙄
Mk34 muges44 valla biraz tospik olacak herhalde 3,5 kg olmuştur bugun kontrolüm var nasıl dogurucam merak ediyorum😅😮💨😮💨Haftada bir gidiyordum beş günde bire düştük.Szinde sıklaştı mı
EbrarLinaBebek Semihanim bizimde son 41 aralığın 2.haftası görünüyor ama kızım erkenci çıkıcak gibi hissediyorum
muges44 Mk34 Bende haftada 1 gidiyorum şimdilik. İlerleyen günlerde sıklaşır herhalde şimdilik her hafta çağırıyorlar, az önce kontrolden geldim bende 3124 dedi kilosuna usul usul kilo alsa böyle iyi olur benim için😂
Ruveydahifa Semihanim son 22 gün kaldı 😍🙈 zaman geçse de kızıma kavuşsam ilk oğlumda sütüm gelmemişti inşallah kızımda gelir onu bol bol emzirmek istiyorum 🤲🏻🌸
Mk34 muges44 belki benimde olabilir😅bebeğim başını aşagıya iyice sıkıştırmış gelmesi daha olağan gibi duruyor bakalım 🤔