Almigok Günaydın hanımlar Mersin’de iyi bir hastane ve memnun kaldığınız bir doktor önerisi olan var mı ama lütfen sizin öneriniz olsun bı tanıdığım gitti iyiymiş değil özel devlet fark etmez ilgili olsun yeter 🙃 tavsiyelerinize ihtiyacım var
birmavihikayesi Almigok Forum yaşam hastanesi ümit altıntaş Şehir hastanesi Mehmet Kaya İkisi de çok mükemmel doktorlar 40 haftalık oldum başından beri ikisine gidiyorum
Azramm33 Almigok akademi hastanesi Hatice banu Atay var 6 senedir o doktorum 2. Hamileliğim takibini hep ona yaptırdım memnunum dışarıya göre de baya uygun
GizemSckn Hasret47 Bende ona gidiyorum evet çok bilgili , güler yüzlü, seni güzel dinliyor. 🥰 Şu an sigortamız gözükmüyo sıkıntımız o , sigortasız muayene ücreti ne kadar acaba bir bilgin varmı canım?
Hasret47 dml33 Riskli gebeliği bilmiyorm ama çevremde tüp bebek yaptırıp takibini Aysun hocaya yaptiran bir kaç kişi var
Melekk-911 Bende City hospital dilek hanıma gidiyorum. 11+2 yiz. Henüz 2 kere gördüm kendisini iyi bir doktora benziyor. Arkadaş tavsiyesi ile gittim.Yarın kontrolümüz var.
-Papatya33 Forum yaşam Ahmet ışıktan doktorum cok memnunum. Sigortalı 130 sigortasız sanırım 180 filandı. Sehir hastanesi başar dolmuş, Mehmet Kaya.,ali yeşil. Bu Dr larda gitmiştim cok ilgililer cok memnunum
GizemSckn dml33 Evet ben sezeryanı sordum 3200₺ dedi, normal doğumu bilmiyorum. Ama yılbaşından sonra zam gelir ne kadar olur bilmem 😊