Zlyhky nevarneyokk yaaa sunan fark ettim beni hiç sağlık ocağından aramadilar teteenoz aşısı için şimdi hemşire ye mesaj attım yaa 😟😟duyarsızlığı bı kadarı
BirPatiSever nevarneyokk 30 ya da 32 olması lazım en geç. Yine de bi sorun yanlış yönlendirmek istemem. Ben 2. ye 26. haftamda gidicem
denizin_annesii nevarneyokk benim ikinci doz 20gun önce yapmam gerekiyor du ama armdilar ben aradım geçen gün onlarda doktor izinde gelsin ararizcseni dediler bakalım ne zaman arayacaklar gunya bu gün yada yarın aramaları lazim
SusamTanecigi nevarneyokk 25 teyim bugün ikinci dozu olacağım kendim düştüm ardına aşının sordum yoksa onlar aramdılar hiç
nevarneyokk Zlyhky Ben 2. Doz covid olduğum için araya 1 ay koyduk bugün gitmem lazım ama gitsemmi diye düşünüyorum
nevarneyokk BirPatiSever 31 deyim gideyim o zaman bebek için iyi normalde düşüğe falanda engel diye biliyorum
denizin_annesii nevarneyokk ilk dozda aradılar ikinci dozda doktor izne çıkış sistem kapalı filan dedi o yüzden o kadar kaldık normalde 1dozdan 1ay sonra 2doz da yapılır benim 20gunum geçti 1ay biteli ama hala armdilar bu gün yarın ararız diye bekliyorum bende
nevarneyokk SusamTanecigi Benide arayan olmadı . Hala yok. Ben ikinci doz covid aşımı olduğum için araya 1 ay koyduk şimdi zamanı geldi sadece tereddütteyim
Kbmetu nevarneyokk rica ederim. Olmamayı bile tercih edenler var. O yüzden rahat olun. Özellikle sezeryan olacak olanlar için öneriliyor tetanoz aşısı.
Poyrazin_annesi Bana aşı kartı kartı verdıler 1 ay sonrasına tarıh yazmış 2.nci doz için . Ama ben o tarıhte şeker yuklemesı yaptrcam kan fln vercem bı sorun olurmu aşımı olup gıtsem