Mihricannnnn Midem çok fena yanıyor kızlar 37+3 üm ama midem son bi kaç gündür çok kötü yanıyor boğazıma kadar hiç bişey yiyemiyorum yerimde duramıyorum lütfen böyle olup çare bulan yazsın acil😓
Volkitolki Mihricannnnn şimdilik süt varsa içebilirsin iyi geliyor Ama yarın bi miğde yanması ilacı almanı tavsiye ederim bana çok iyi geliyor o olmazsa kafamdan ateşler çıkıyor du sanki
Ozlemarslnn Mihricannnnn canım bende senle aynıyım haftalarımızda aynı dün gittim hastaneye Dayanamıcak kadar kötüysen mide ilacı içebilirsin dedi reinne içtim faydasını görmedim tek çözümüm çok az yemek yiyerek yanmayı hafifletmeye çalışıyorum bütün tavsiyeleri denedim sonuç alamadım 🤮
Mervetrkmenoglu Mihricannnnn Valla bende 37+4 üm özellikle eğilip mideme baski yaparak is yaptığım zaman fena yanıyor soğuk süt bi nebze bastırıyor ilaç içmek istemedim açıkçası ama alev atıyorum yani öyle olunca
12mommy Mihricannnnn pazardan taze nane yaprağı al canım sürahinin içine koy biraz beklet o sudan iç çok iyi geliyor emin ol
Mihricannnnn Ozlemarslnn İnan şu bu okadAr açım ki uyuyamıyorum ana yinede yanıyor boğazıma kadar napcamı şaşırdım yatım doktor randevum var bakalım renni şurup var fayda etmiyor
Havvamu Zeytin çekirdeği yutmak zeytinyagli marul salatasi yemek bunlar bana iyi geliyor..birde yudum yudum ara ara su icmek
Ozlemarslnn Mihricannnnn Mihricannnnn doğrudur çok kötü bir durum yemek yemeğe korkar oldum o yanmayı yaşıcam diye
Poyrazeda_ Mihricannnnn şeker ye abla ben at gibi küp şekerleri yatağımın başına koyuyorum artık anın da geçiyor ama tabi tamamen değil