Kadereymn Nasıl hafifler? Gece fazla gazoz içtim ve çok pişman oldum nasıl hafifler şimdi dayanılmıycak şekilde yanıyo ara ara.
Volkitolki Kadereymn su iç süt varsa oda iyi geliyor 1bardak iç Ama yarın bi miğde yanması ilacı al derin artık bundan sonra böyle her şeyde yanabilir miğde ve aşırı rahatsız edici
MerveeD Kadereymn asitli içecekler hamilelikte yasak dıye bılıyorum doktorum bana ıcmemem gerektgını soyledı. 3 aylıgız. Süt varsa biraz süt için hafifletebilir. Mide yanması com zor malesef hc bsey fayda etmiyor kolay kolay
Seraykrblt Kadereymn bende çok içiyorum asitli ve sonucu senin gibi oluyor süt iç ama dolaptan çıkmış süt olsun soğuk olsun yani bir yudum bile nasıl rahatlatıyor
Mustafayigitinanesii Kadereymn o mide yanması bende de var 20. Haftadan beri ölüyorum resmen ama doktorum Rennie Duo diye şurup verdi o rahatlatiyor şuan 39 HAFTALIK oldum inşallah doğar da kurtulurum mide yanmalarindan o derece çok kötü 🤦♀️
Volkitolki Kadereymn bende içerim Elmalı gazoz aserdi canım gelip gidip içtim arkasından hemen miğde yanması ilacını içince fazla rahatsız etmedi
Babymee Ben de son aydayim ve artık neredeyse yediğim her şey midemi yakıyor. Mecburen ilaca başvurdum geçen gün. Çünkü artık hiçbir şey fayda etmiyor maalesef. Geçmiş olsun