Hrygkcshn Kızlar şu an belim kopuyor resmen huzursuz edici bi ağrı var üstümde hafif karnım da ağrıyor sanki anlamadım 38+6’dayım belirti olabilir mi bugün de muayenemiz vardı çok şükür ki
Tugce-ylds Hrygkcshn canım şuan bende aynıyım 39+2 yim belimde ağrı bar karnıma doğru yayılıyor bende bekliyorum öyle sıklaşıcak mı diye 😄
Husniye8 Günaydın kzlar.benmde aynı şikayetm var malesef 34+4 günlük benmde.ve aşırrı derecede acıkıyorum hep
hulya277_1994 Ben 39+4 ama bel ağrım bı haftadur var sancı geliop gidiyor sıkılaşmadi diye bekliyorum
Nejla_6344 Hrygkcshn Benimki bugün ilk defa oldu ama çok kötü ağrıyor uykudan uyandırdı o derece 😁 40+3 haftalığım siz napıyorsunuz rahatlamak içinn..
Hrygkcshn Nejla_6344 uzanmaktan başka hiçbir şey yapamıyorum masaj istiyorum eşimden onda da rahat edemiyorum ki yüzüstü yatamadığım için😅
Nejla_6344 Benimki halenn devam ediyor öğlene doğru hastaneye giderim inşş açılma olmuştur ben ne uzananiliyorum ne oturabiliyorum eşim de işe gitti olmadı arıyayım gelsin tek başınayım şuan 😶😶😶
Alp52 @Hrygkcshn eğer adet olduğunuzda ki gibi ağrıyorsa beliniz doğum sancısı olabilir benimde belime vuruyordu sancı geldikçe sıcak basiyodu bide ne kadar aralıklarla sancı giriyo onu takip et karnında kasılma oluyo mu yani bebek Bi yere toplanıyor mu
Hrygkcshn Alp52 bebek sürekli toplanıyor bir yere ama adet olurken benim belim hiç ağrımaz şiddetli karın ağrısı olurdu girip girip çıkmıyor ağrı sürekli var belimde şu an
Busra2524 Hrygkcshn cnm kontrolden geliyorum idrar testi istedi doğumla hiç alakan yok dedi bekleyeceğiz dedi kanala İnmemiş dedi şu an 38+4 olmazsa Cuma günü suni sancı verelim dedi düşünüyorum o zamana kadar geldi geldi olmazsa vuma günü suni alacağım
Hrygkcshn Busra2524 bana da cuma günü hafif sancı verecek açılma olmazsa pazartesi salı günü suni sancı verecek bakalım