cekik_anne Dogumunuz ne zaman ve nerde hangi şehirde olcak benim şuanlık haziran 8 i gözüküyor inşallah ankara şehir hastanesinde düşünüyorum aynı zaman aynı yerde olan anneler var mı 😇
Sinemmmmm58 cekik_anne benimde 10 u gozukuyor sehir hastanesinde olacak insallah ilk dogumumu da orda yaptim 1.5 sene once 🙂
minikpandammmm cekik_anne benm de 22. haziran 38. haftam oluyor. haziranın ilk haftası doğar heralde :)
Rukiyoloji cekik_anne bizimde en geç Haziran 6 dedi doktor Osmaniye yeni hayat hastanesi Mehmet temel ☺️
cekik_anne Sinemmmmm58 aa benimde 8 di ama bugün doktorumuz 10 da olabilir dedi 10 haziran gibi hangi şehir hastanesinde olcak acaba 😇
Sinemmmmm58 cekik_anne uygulamadan bsktim benimde en gec 10 haziran gozukuyo ama sezeryan oldugum.icin blki erkende alabilir
Gzmpyrz Benimde haziranın 10 gözüküyor siz bebeklerine kaç beden kıyafet aldınız uzun kollu mu kısa kollu mu
cekik_anne Gzmpyrz 0-3 ay aldım hasta çıkışları zaten uzun kollu oluyor o yüzden uzun kollu bi kaç parça aldım birazda lcw sitesinden rahat şortlu tulum ve takım aldım siz başladınız mı alışverişe
Gzmpyrz cekik_anne aynı şekilde bende böyle aldım başladım doğduktan sonra giyeceklerini aldım zaten hediye de gelir ama gerisini nisan da falan alıcam hemen hepsini alıp bitirmicem
Sarehanjmjnanasj4536 cekik_anne benımde 6 hazıran ve bende ankara sehır hastanesı dusunuyorum tabı hersey nasıp
cekik_anne Sarehanjmjnanasj4536 sağlıkla kucagınıza almayı nadip etsin inşallah aşagı yukarı aynı zamanlarda 🙏