Merhabalar;
Sonunda bende bu hikayenin paylaşacak kısma geldim. Çok uzatmadan süreci aktaracağım belki benzer süreç geçiren ve yardımcı olabileceğim birileri olur. Başından beri normal doğumu aşırı istiyordum. 39. Haftaya girerken doktor sürekli çok önde gittiğini şansın azaldığını ima ediyordu kilo olarak. En son 3.700 üzeri kontrole gittiğimde açıklık 3 cmdi. Yatışını yapalım suni verelim yoksa şans kalmayacak normal için dedi. Aynı gün yatışım yapıldı. Sabah 9 dan akşam 5 e kadar sancı çektim. Son 3 saat oldukça şiddetliydi ve ene ve doktor her geldiğinde bebeği alttan kontrol etttiler sorun kanala kafasını sokmamasıydı. Kaç kere elleriyle müdahale edip oturtmaya çalıştılar kendini geri çekiyordu. Oralarda sancı şiddeti ile beraber çok canım yandı. Ebe bana sen bu sancıya müdahaleye çoktan doğururdun ama gelmiyo dedi ve akşam en son sezeryana karar verildi . Spinal sezeryan ile dünyaya getirdim çok şükür sonu sağlıklı mutlu kucağımda bitti ya geriye hiçbir şey kalmıyor. Sorularınız varsa alabilirim