Bebegim4 Merveelisa zararı olduğunu düşünüyorum kuzum vitamin sonuçta ama belki bu haftadan sonra kesebilir doktordan doktora değişiyor galiba bu durum bazıların doğum zamanına kadar kullandırıyormuş mesela tüm ilaçlarını benim kendi rutin ilaçlarım ve vitaminler şuan o kadar
Momlife1 Bebegim4 sağlıkla kavuşun inşallah benimde kasım sonu Aralık başı görünüyor doğum 2 hafta önden gidiyor kuzum ablasına çekmezse kadım sonunu bulmaz diye Ümit ediyorum bende 🧿🦋
Bebegim4 Momlife1 maşallah subahanallah, aslında kasım bebeleri gelmeye çok niyetli nerde görsem vallahi zor duruyorlar 😂🤍
Bebegim4 Gunesim1 yaaa ne güzel rabbim bize de nasip etsin hayırlısıyla 36 olsaydım korkuyorum suyum gelcek diye 😂
LeeSibella Bebegim4 15 Kasım benim de normal doğum düşünüyorum aksilik olmazsa ama çok korkuyorum ilk doğum çünkü ve tamamen yabancı bir ülkede ailem de gelemiyor 🥺 lanet corona yüzünden… Bu da beni daha çok geriyor . Umarım çok kolay bir doğum olur. Rabbim tüm hamilelere güç kuvvet versin inşallah 🤲
Bebegim4 LeeSibella Allahım yar ve yardımcın olsun kuzucum korkma sakın normal doğumdan ben yaptım normal bi süreç olması gerekiyor o yüzden vücudun hep seni yönlendiriyor İnan bana bak yavruna odaklan hele kucağına verdikleri anda sancı ağrı herşey geçicek her iki doğumunda zorluğu var elbet candan can çıkıyor her iki doğumda mucize rabbim herkese nasip etsin yeterki sağlıkla gelsin annesi rabbim zorunu kolay eylesin sağlıkla kavuştursun yavruna hepimizi inşallah 🙏🏻 🤍🐣
Zlyhky Bebegim4 aynn bana 15 Kasım denildi hem okullar da tatil çocuklarım okula gidip gelme derdi yokken kurtulurum diyorum 🤭🤭🤭
honeysmom Bebegim4 37 olduk bizde 🥰 bizim kızçenin keyfini bekliyoruz, ne zaman gelmek isterse artık 🙈 ama çok bekletmese fena olmaz, artık dönemiyoruz bile uyurken 😁 birazdaha beklersek doğuma yuvarlanarak gidicez 😁
Ayse5469 Bizim 5 kasım demişti doktor ama yarın kontrol e gitcez dünden beri baya sancılarım var yarın da olabilir 😄
Bebegim4 Ayse5469 sen öyle diyince ben heyecan yaptım 😂 sağlıkla gelsin inşallah annesi rabbim bir avazda kurtarsın 🐣🥰
Haticeey Bebegim4 Bizde bugün 36 haftalık olduk fıstığımla sağa sola dönememe uykusuz geceler ağrılar hepsi bi arada 😁 eşim 10 gün önce askere gitti bedelli olarak 3 hafta yapacak o gelmeden doğurmak istemiyorum babası da yanımızda olmak istiyor ay inşAllah bekler hayırlısı bakalım 😊🥰
Minikcivcivv Bebegim4 uygulamaya göre Aralık 17 ama nedense minik tırtılım Kasım gibi gelecek hissediyorum 🙈
Bebegim4 Bebek4545 eğer kendi gelmezse kuzum 15 kasım gibi düşünülüyor planlı 37+ denk geliyo inşallah