Sana ilk doğumu mu anlatım: Bende gebe kaldığımdan an korku bastı beni nasıl doğacak nasıl bakcam vs. Düşün düşün 37 haftaya geldik evde yalnızdım sabah uyandım bel ağrısı hafif vardı,biraz daha uzanayım dedim tam o esnanada balon gibi birşey patladı ses geldi bana yani hemen baktım nişan gelmişti o an bana bi sakınlık geldi Allah tarafından önce duşa girdim düş aldım beden temizliğimi yaptım kaynanama haber verdim araba çağırdılar hastaneye gittim cumartesi günüydü acilden giriş yaptık ordaki doktor bana sordu ne oldu nişan geldi dedim bana dedi neden bu kadar sakınsın:) ne yapım bağırm mi dedim genelde doğuma gelenler bağırıyor dedi:) neyse doktor yoktu beni ambulansla başka bi hastaneye sevk ettiler ambulansda sancim agrım başladı hiç panik yapmadım derin derin nefes alıp verdim dua ettim. Çok şükür hastaneye geldik 25dkka sonra hemen çatalla yatırdı beni aferim sana dedi 10cm açılma var dedi ıkın dedi banada ıkınma hissi gelmiyor hiç benim gebelikten dolayı yüzüm lekeliydi o an annemin sözü geldi aklıma terinle yüzünü sil leke geçer dedi bende saçımla yüzümü siliyordum ebe basını kaldırdı bana baktı Allah aşkına şunun rahatlığına bak biz bebek doğsun diye uğraşıyoruz o leke geçirme derdine düşmüş 😅😅😅orda kim varsa güldü sonunda ıkınma geldi bana bir kere ıkındım oğlum doğdu hiç ağlamadı Allahım ağlasın die dua ettim ağladı sonra ağlamasın die diye dua ettim🤭diktiler beni odama çekildim 😘hiç korkma o an öyle geçiyor ki bi an bebeğine kavuşmak istiyorsun inan ki