_sena_ Merhaba güzel anneler😌 bebeğime sütüm yetmediği icin ek olarak mamaya başlicam siz neler kullaniyorsunuzz anne sütüne en yakın olan iyi olan hangisi acaba
Fasulyemm17 _sena_ aptamil kullandım herro baby kullandım sma kullandım en iyisi sma şu an sma kullanıyorum güzel sindiriyor gazını hemen atıyor
Asyamira _sena_ bize humana iyi geldi. Öncesinde hipp kullandık, bebelac gold ve aptamili denedik ama gaz sorunu ve kabızlık çok yaşadık. En son humanada kaldık, severek iciyo gazı da olmuyor en azından
Kuzeyegemoms 1 ay kadar aptamil kullandım ama aşırı gaz sorunu oluyordu. Sonra bebelac gold nutrikonfor geçtik o daha da kötü yaptı gaz sorununu. En son hipp geçtik şuan rahat ettik en kaliteli mama hipp bence 🌸
Dilekcnkn _sena_ Valla hipp kullanıyoruz ağızdan gazını çıkarıyor ama kakasını yapmıyor sanırım sma deneyeceğim yarın doktora sorup🤷♀️
melekanesi _sena_ araştırdığım kadarıyla önerilen mamalar hipp ve sma. Ben hipp aldım. Daha denemedik ama. Ne kadar doğru bilmiyorum ama Aptamil de şeker oranın yüksek olduğu ve gaz yaptığını okudum.
Dmllale Çocuk doktorunun yanında asistanlık yaparken hipp mamayı öneriyordu doktorum içeriği çok doğal