Melikeakarsu Kızlar 10 haftalık bugün vajinadan bi sıvı gelecekmiş gibi hissediyorum Adet olursun kanama gelir hissedersin ya sanki öyle bsii gelecekmiş gibi hissediyorum hep nedir bu
Melek141120 Melikeakarsu sadece gelecekmiş gibi mi oluyor akıntıdan olabilir akıntılar artıyor gebelikte
Busra2013 Melikeakarsu o bakterı mantardan oluyor eger sızdede barsa bende mantar var akıntı oluo ve sureklı vajınadan bebek yada bı sıvı vıkacskmıs gıbı hıssedıom
Melek141120 Melikeakarsu bilmiyorum canım ama bir sıkıntı olacağını sanmam sonuçta gebelikte çok şeyimiz değişiyor
Melikeakarsu Melek141120 bu iki gündür sıkıntılıyım cok stres yaptım Hep ağladım aklıma dusuk geldi bisi olmaz demi stresten aglamadan
Melek141120 Melikeakarsu yok canım olmaz içini ferah tut. Sağlıklı bebek her şekilde tutunuyor. Ama gelişimi için stres yapmaman önemli tabiki. Ben stresli olduğum zaman hemen dua ediyorum bebeğimle konuşuyorum onun için dikkat etmeye çalışıyorum sende onun için canını sıkma. Korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz