cennetkokulum_ Huzursuz bacak sendromu mudur nedir akşam olunca yürüyemez hale geliyorum bacaklarımın ağrısından yatarken sağa sola dönemiyorum belime ve ayaklarıma doğru da inmeye başladı sizde durumlar ne kızlar
minikkoalammm cennetkokulum_ benim gece kramplarım ve bel ağrılarm nefes darlığım çok oluyor tuvalete sık gitmeyi saymıyorm bile
Papatyamevsimi-89 cennetkokulum_ 32+1 oldum ve ben de aynı canım.saga dönünce nefesim kesiliyor heryerim agriyor
Seraykrblt cennetkokulum_ aynı durum bende de vardı doktora söyledim magnezyum yazarmısınız diye oda günde 3 kase yoğurt ye bişeyin kalmaz dedi sinir olmuştum ama eve geldim bi gün 3 defa yedim o kadar iyi uyudum ki haklıymış🌸
ebruzb cennetkokulum_ 31+2 yim gece saatte bir uyanıyorum hem wc hem de yan yattığım için o tarafım sanki çürümüş gibi acıyla ağlayarak uyanıyorum yatakta sürekli kıpır kıpırım uykular haram oldu 😂 yanlarım ağrıyor valla belim ağrıyor fıtıklıyım bide ben sırt üstü yatmayı öyle özledim ki
minikkoalammm cennetkokulum_ aynen öyle eşim sırtımdan iterek destek veriyor yoksa çk zorlanıyorm sağa sola yatmaktn yanlarım çürüdü artk
cennetkokulum_ Papatyamevsimi-89 malesef canım aynı durumdayız magnezyum kullanıyorum yatmadan 2 saat önce içtim belki gece ağrımaz diye ama nafile….
Papatyamevsimi-89 cennetkokulum_ benim magnezyum da 2 ye çıktı ama geçmiyor..Bir de sola yatabilsem,surekli sirtim agriyor 😞uyku haram oldu
cennetkokulum_ Papatyamevsimi-89 sorma kuzum son aylar zor derlerdi de inanmazdım şimdi daha iyi anlıyorum
cennetkokulum_ Papatyamevsimi-89 benim de ilk gebeliğim canım vücut alışkın olmadığından dolayı böyle
cennetkokulum_ ebruzb valla bende sabit yatamıyorum sağa sola dönmem lazım ve yüzüstü yatmayı çok özledim neyseki 2 ay kaldı 😂
nevarneyokk cennetkokulum_ Aynı şeyi yaşıyorum baldır ve bacak kısımlarıma yatarken ağrı geliyor sol kalçam ağrıyor
cennetkokulum_ Mrlorki kullanıyorum canım magnezyum ama hiç faydası yok yoğurt bol bol yemeye çalışicam