Blueedreamssx Kızlar 34 haftalığım bebeğimi sürekli midemin olduğu yerde hissediyorum ve sonrasında da acaip uyuşma oluyor ve bu beni rahatsız etmeye başladı sizinde öyle oldu mu acaba
dudininannesi Blueedreamssx Sürekli mideme ve sağ göğüsüme baskı yapıyor nefes sorunu çekiyorum bende
Lokumunannesii Blueedreamssx 32 haftalıgız ve makat duruştayız kafası midemde ayaklar asagıda yemek yedikten sonra bir haller oluyor bize bazen oturamıyorum normal herhalde küçücük alanda yaşıyorlar sıgınmak zor🤭
Merveelisa Blueedreamssx evet ya gogusumde taş var gibi hani boğazina bsy kaçar su içersin genede geçmez orda durur ya aynı öyle bı his var 🤣 tarife bak
Blueedreamssx Lokumunannesii 31 haftaşıkken kontrole gittiğimde doktor bana normal doğum pozisyonunda dedi ama sürekli midemin olsuğu yerde hissediyorum
Lokumunannesii Blueedreamssx öyleyse ayakları filandır canm olabiliyor sabret şahsen ben öyle yapıyorum sabır sabır sabır diyorum sürekli😅🤦🏻♀️Geçecek bu günler
irem16 Benimde aynı sürekli uyusma hissediyorum sütyen bile takmıyorum ama yine de uyusma oluyor ki 25 haftalık gebeyim senşn bebeğin daha büyük sığamıyor onu da anlamak lazım :)) sağlıkla gelsin
prensesafra1_ Blueedreamssx yaa benimde öyle karıncalanma gibi uyuşuyor. Anlatıyodum kimse anlamıyordu beni aynı şeyi yaşayan barmış şükür 😂