Tugbacelik2508 Cemilef92 bende aynı durumdayım. Cati agrisi el ayak sismesi burun tıkanıklığı da ekstresi. Gerçekten artık daha da zor geliyor 37.haftaya girdim 😁
Cemilef92 Tugbacelik2508 Bebek aşağı inince biraz daha rahatlarsınız diyorlar ama ben her geçen gün daha ağrılı bir güne uyanıyorum 😰 Göbekte artan çatlaklar ve onun ağrısı da cabası 🥺 Kaç kilo aldınız bu arada siz ?
Grey balmelek karın sertleşmesi çok olmuyor ama bel ve sırt ağrılarım var hatta bacak sendromu başladı 🙁
Guness2021 Cilekliruyam bizde 36+1 çok heyecanlıyım ilk bebeğim ve değişik bir süreç olacak sanki çok geç gelecek gibi hissediyorum, 8 kasımda doğum şeklini belirleyeceğiz bakalım ☺️
Cilekliruyam Guness2021 bende geç gelecek gibi hissediyorum çünkü doktorum kontrol için 20 kasımda gel dedi 27 kasımda zaten günü bitiyor 😂
Kubraayaz Benim salı sabahı dogumum inşallah ikinci sezeryan olucak ama sanki ilk mis gibi korku heyecan panik hepsi var bende sanki saatler dakikalar durdu çok karmaşık duygular içerisindeyim dua edin kızlar sağlıklı saatli bebislerimizi kucağımıza alalım
Ayku6138 BallyavruM Ayy bende Kasım Annesiyim Normal doğum gözüküyor şuan bütün duygularım karmaşık ne hissettiğimide bilmiyorum sadece sağlıklı bir şekilde kavuşmak istiyorum ☺️🥺❤️🤲
Prensesnil 35 haftalığım ama bebeğim 1 hafta geriden geliyor ve karın sertleşmesi ve bel ağrısı çok oluyor yalancı sancı oluyormuş
humasultan3443 BallyavruM inan ki elimde değil aklıma gelmeye görsün hemen yüzüm düşüyor içimi korku sarıyor elimde değil 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tugbacelik2508 Cemilef92 benim de her gecen gün daha da ağrım mide bulantısı artıyor sanki 😪 ben 18 kilo aldım yani baya fazla daha da alabilirim 🤷♀️ Ama çatlağım sadece belimin yanlarında oldu 2 hafta önce
Melike3535 BallyavruM benimde son 30 gün ama sezeryan olcagim için Kasım 20 gibi gelcek kızım çarşamba gün alcaz çok heycanliyim🥰🥰
Aysell88 BallyavruM buna inanmak istiyorum geldiğine 17 gün kaldı doğuma çabucak geçsin istiyorum yatamıyorum 🙃