Dbe24 Nurklc38 rüyalarıma girip kabusum olcaklar diye korkuyorum resmen 😂😂 hergün saatte bir girip bakıyorum tık yok aşağıdakinin zili çalsa bizim sanıyorum galiba kafayı yedim 😂😂
Dbe24 elaweannesi ay inşallah onların taraftan iş çıkmayımca türkler saldırdı onlarda yadırgadı bence ondan oldu böyle kıyamazlar bize geri gelir kampanyalar 😂😂
elaweannesi Nurklc38 anladım canım sanki eniştemden bile aldım kocamdan aldım dedin yanlış kişiyle karıştırdım belkide
Dbe24 Nurklc38 ya djdjdjdjdjdjdjd Benim eşimde başlarda diyordu ama şu sıralar saldı beklicez diyor dolandırıldıysak görüşürüz dedi bana bende bu beni üzzeerrr sakin ol gelicek dedim 😂😂(dedi ve gelmedi oluyormuş 😂😂😂)
Dbe24 Nurklc38 aynen burda paylaşırız inşallah gelirse yada ayrı post açarız farketmez ama etiket şart etiketleyin benide çatlarım yoksa 😂😂😂
mrs_elisah Kız patpat tan sipariş veriyorsun Bi foto yükleyemedin 😁 çatladık meraktan İmgyükle ye fotoyu yükleyeceksin altta çıkan kodu kopyalayıp buraya yapıştıracaksın canım 😇😇
Nurklc38 elaweannesi Yok hayır dedim kii başka indirimlerde de kocam dan alıcam eltimden alıcam kaynanamdan alıcam kaynımdan alıcam dedim😂😂
elaweannesi Nurklc38 He anladım işte bu sözler war bilinç altımda hatırlıyorum😂😂 ama anlamadığım niye 1 et parça almışsın yazık olmuş o siparişe ilk di diye güwenemedin mi yoksa neyse kısmet artık bu arada benimde bugün yarın gelir kargom öyle ki İstanbul’da diyor çünkü