rengarenkduduv evet , 8 yıl okudum ben bu işi siz kimsiniz pardon aşağılıyorsunuz? sağlıkçı mı bilecek sizin gibi küstah ve egoistçe insan aşağılayan biri mi? siz niye istiyorsunu hanımefendi? herkes sussun sizin bildiğiniz mi konuşulsun? illa ki siz mi harika olmak zorundasınız ne olmuş bildiğim bir şeyi söylediysem nasıl bir sorununuz var ki benimle her konuşmada saçma sapan küçümsemeye giriyorsunuz? hayır kimsiniz ki benim yıllarca eğitimini aldığım şeyi küçümsüyorsunuz siz?
ben sağlıkçıyım ve bildiğim eğitimini aldığım şeyleri belirli doğrultu da forumda paylaşıyorum bilmediğim konularda da destek alıyorum. ama ben bu hanımefendinin sürekli olarak ego savaşına girip 2-3 seferdir bana laf sokma teorilerini çekmekten inanın bunaldım. bu forumda bu küçümseme üslubuyla daha önce hiç karşılaşmadım. Rica ediyorum sizden ben yaparsam ben ya da bu tarz kişiler yapınca bu tarz kişiler gerekli uyarı ve cezayı alsın. biz forumu insanların egosunu tatmin etmek için değil bilgi paylaşımı yapabilmek adına kullanıyoruz.