MelisaMila Heyecan var mı ? Çantalar hazır mı ? Bebiş midenizi itekliyor mu sizinde? Ayaklar şişmeye başladı mı ? Duygusallık endişeler başladı mı ? Doğumlar ne zaman ne şekil olacak ? Neler yaptınız 😇😄😘😘
Marpling MelisaMila elim ayagım şiş valla ellerimi kapatamıyom.canta hazırlamadım niyeyse sanki zaman varmış gibi.ama hersey yıkandı hazır bide korkuuom gibi sonrasında😁 33 / 4 üz bu arada
Bahar54 MelisaMila heyecan yok, cantalar hazir degil, bebis geceleri uyutmuyor, sicaklar bunaltiyor, bebis donmedigi icin simdilik sezeryan gozukuyor. Bu günümüe hamdolsun yine de 😇
EsraErdoan MelisaMila valla heyecan dorukta özellikle Doğumun nasıl olacagı hala belli değil korku başladı 😢 şuan kıyafetlerini yıkıyorum 34. Haftadayız kaburgalarım agrıyor kasıklarım vs ama onu hissetmek herşeye bedel ❤️
ElifKarata MelisaMila 33+0 olduk haftaya çantamı hazırlıcam artk yıkayıp ütüleyip şuan için Doğum şeklimiz normal gözüküyor tabi kılosu 4 ü geçmezse 😢😍
MelisaMila Marpling bende 31+1 ben de korkuyorum👀 Çanta da Yok ortada inşallah sürpriz olmaz da elimiz ayağımıza dolaşmaz 😂ayak bileği şişiyor benimde enteresan 🤷🏼♀️😄
Asliiiii Eller ayaklar balon gibi 🎈, şimdiye kadar aldıgım kıyafetleri yıkadım ütüledim kaldırdım bitek cantaya koyması kaldı sıcaklar canıma okuyo izmir sıcağı bide 32+3 üzzz
MelisaMila Asliiiii Ben Adana’da yaşıyorum 31+1 benim de sıcak konusunda çok iyi anlıyorum sizi 😍 Ya harikasınız yıkamış ütülemişsiniz ben üşenen bir anneyim 😄
Yas35 Çoğu şey haxır sayılır. Doğum sonrası dağıtılacak hedıyelikleri hazırlıyorum. Benim de sezeryan olacak. Bebiş hiç rahat vermiyor. Sıcaklardan hamilelik hiç rahat geçmiyor. Buna şükür onlar sağlıklı olsun da... Cuma kontrol var. Durum biraz dsha netleşir
MelisaMila Yas35 Bizim de sezeryan olacak planlı Doğum olunca tabi Organizsyon ile anlaşacağız hastanenin anlaşmalı olduğu yerler varmış. İnşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize herşey hallolur herşey rayında olur 😍🙏🏼💙
MelisaMila Asliiiii Benim haftaya kontrolüm var ama dönmedi bence midem biraz daha ilerde şöyle bakınca göbeğim simetrik durmuyor 😄😄💗
Fatossahin Cantamiz hazir,elimiz ayagimiz sismedi ama mideme cok baski yapiyo bebis suanlik normal dogum pozisyonunda ama degisirmi acaba korkmuyorum dersem yalan olur 32+3 uz 😊😊
MelisaMila Fatossahin Ay inşallah 💙😊 Sağlıkla gelsin 😊 Şimdi o çantaya kendi gecelik pijama vs onlar da koyuluyor muydu 👀
Duygugkts Heyecan gün gün artıyor 😊 hastane çantamız hazır şuan 34/2 yiz:) doğumum 40 haftaya göre hesaplanınca 10 eylül gözüküyor hayırlısı 😄
MelisaMila Duygugkts Maşallah sağlıkla gelsin inşallah 💙❤️ Başak burcu olacak bebişler 😘 Allah yardımcımız olsun
Emy Duygugkts bizim de 10 Eylül gözüküyor 34+4 saglıklı bir şekilde İnş hersey hazır beklıyoruz kızımızı
Efruzelvineren Duygugkts aynıyız siz ne güzel hazırlanmışsınız ben daha temizlik aşamasındayım 😩sıcaklar bezdirdi
Marpling MelisaMila inşallah hazırladak iyi olurda sanırım yaklaşdığını kabul edemedim henüz😁 ayak bileğim benimde öyle terlikle geziyorum
Asliiiii MelisaMila bi hastane cıkısı bide bi sürü zıbın, aslında annem dediki son güne bırakma eline geçtikçe yıka ütülencek kaldr dedi belli olmaz ki bu afacanlara ne zaman gelecekleri belli depil, sıcağı sorma bayılıyorum
Asliiiii MelisaMila ha tamam şöyleki benim 30 A kadar ters duruyodu 30 da döndü 😊😊 ama bu geri dönmücepi anlamına da gelmıyomus onların keyfine baglı anlıcagın
MelisaMila EsraErdoan Tarifsiz duygu 💙 Benimde kaburgalarıma baskı yapıyor öyle yapıyor ki göğüsüm hareket ediyor bazen 😄 Korku ve endişe çok normal herşey güzel olur herşey hallolur böyle düşünelim böyle olsun 💗 Sağlıkla gelsinler inşallah 😇
MelisaMila Marpling ortopedik terlikten mi acaba şişiyor ayağım diye düşünmeye başladım düz tabanlık da var iç kısım şiştikçe iyice tombikleşiyor ayak 😊 Allah yardımcımız olsun. Kilonuz nasıl peki 👀😇😇😍
bebisimbenmmm hepimiz aynı durumdayiz sanirim bizler şişmiş vaziyette sıcaklar üstümüze geliyor çantalar hazır değil bebisler dönmemiş geceler uyutmuyor ve günler gecmiyor .... vs vs . say say bitmiyor yine çok şükür 😄😅
MelisaMila bebisimbenmmm Aynen öyle ki ben gece asla uyanmazdım severim uykuyu şimdi sağdan sola dönerken uyanıyorum gece😊 Günümün çoğu zamanı Wc köşelerinde geçiyor 😄 Bebek midemde sanki asimetrik bir göbeğim💗 Endişe tavan yaptı yumurta istediğim gibi pişmemiş diye göZyaşı döküyorum 31+1 Ve 9 kg aldım şimdiden 😂 Siz kaç kg aldınız bebiş kg ne kadar oldu👀