Medid06 KUBRA3468 geçen hafta tüm değerlerime bakıldı idrar tam kan bişey çıkmamıştı ama ben bu hafta gidince sorayım bi ne olu ne olmaz normal doğum olursa sıkıntı olmasın bari
buketpoyraz KUBRA3468 karnım asagı indi baya ama ne agrı ne sancı hiç bişey yok 😅 gören herkes 1 hafta Doğum yaparsın diyordu 34.haftada ama suan tık yok sadece bebegin hareketleri canımı acıtıyor o kadar
Buseylul Bel agrim var ama gazli seyler yiyince genelde belime vuruyo agri yapiyo. Yarin kontrolum var . Kendim normal dogum istemedim zaten en son 10 gun once 3260 ti kilosu doktor 4u gecer normal zor olur zaten dedi. 10 gun aonra dogumumvar 🥺
buketpoyraz Medid06 bende de aynı şekilde geliyor 34ten beri , nişandan tek farkı kan yok ama bildiğin nişan gibi aynısı
KUBRA3468 buketpoyraz Nisan kan gibi pembe oluyomus bnim enfeksiyonum var ilaç kullandım falan geçmedi bu hafta doktoruma soylucem bnde sarı akıntı genelde o oluyor
Medid06 buketpoyraz bende nişan diye tahmin ettim hem tahlillerim temiz çıktı hem de pek akıntım olmuyordu çokta kıvamlı ve koyu olunca rengi de epeyce koyu sarıydı nişandır diye düşünüyorum ama bu hafta doktora gidince bi baktırayım yine enfeksiyon felan olmasın inşallah 🙏
KUBRA3468 Medid06 sormakta fayda var bndede var o sarılık ama top halinde değil sildikce geliyor yada iç çamaşırıma sarılık oluyor
Buseylul KUBRA3468 hem kilosu 4u gecicek hemde normal dogumun zor oldugunu cevremden ve annemden biliyorum epidurl spinal olmaya karar verdim cok rahat oluyo yani saglik calisani olarak iki dogumuda gordum normal benim ustesinden gelebilecegim birsey degil . Ne kendimi zorliym ne de bebisi. İliski sirasinda bile cok canim yaniyo aci esigimde dusuk ve tiroide bagli carpintim var o yuzden en mantiklisinin bu oldugunu dusundum.
buketpoyraz Medid06 zaten kendimiz hemen hemen farkedebiliyoruz diğer akıntılar gibi olmadığı için bakalım dediğin gibi inşallah enfeksiyon değildir
Medid06 KUBRA3468 bu arada sütü gelen var mı ya ben çok merak ediyorum bazılarının erken de geliyormuş ya
KUBRA3468 Medid06 aynen öyle 9 ayı ne ara bitirdik yarın doğum yapınca gözümüzün önünde buyunce de ne ara büyüdü deriz heralde 😂