KUBRA3468 Sancılarının başladı mı regl ağrısı gibi vuruyor mu dizede ilk gebeliğim heyecan ve korku var bnde
Esssmom KUBRA3468 benim de ara ara regl ağrısı gibi geliyor ama çok uzun sürmüyor. Özellikle geceleri oluyor niyeyse🙄
KUBRA3468 Elo89 ay benimde yukarda doktorum iki haftaya döner dedi ama bakalım dönmezse ne olur artık oturup konusuruz
Zlyhky 36 yım bende hiç bişey yok ama halsizlik diz boyu ev almış başını gidiyor daha hastane çantam bile hazır değil
Kubra2721 Karnimda sertlesme cok oluyo benimde 🥺 kasilmalar artmaya basladi. Carsamba gunu kontrolum var cati muayenesi yapilacak siz yaptiniz mi
KUBRA3468 Kubra2721 uzuyor demi gün geçtikçe benimde Çarşamba var ama doktorum bana çatı muanen var falan demedi daha
Asff112 KUBRA3468 evett normal doğuma müsait ama pelvis kemiğim eğriymiş 2 cm acıklığım var çarşamba kontrolde belli olucak doğumun nasıl olacağıı 🙈 senin döndümü çatı muayenesi falan oldun mu
KUBRA3468 Asff112 yok canım yukarda hala benim iki haftaya döner dedi doktorum daha çatı muanesi falan olmadım Çarşamba kontrol var demedi bisy çatı muanesi olucaksin falan dy
Esssmom KUBRA3468 gündüz hareket halinde olduğumuzdan hissetmiyorum belki de. Salı günü randevum var çatı muayenesi olacak ntsye de baglarsa öğrencez bakalım ne durumdayım 😅😅
Asff112 KUBRA3468 devlettemi özelemi gidiyorsun genelde 37 den sonra yapılıyor ama ben erken yapmasını istedim hafta ilerlemeden sezeryan olurum diye
KUBRA3468 Esssmom bn ikinci kez girdim nsty gayet iyi dedi ama bakalım çatı muanesi çok zor mu acı oluyor mu bnde tedirginlik var ya
Kubra2721 Uykusuzluk problemim var ama bebekle alakasi yok hic gece agri kasilma olmuyor niyeyse ama gunduz ozellikle ayakta kaldikca tas gibi oluyo 😕 bu haftada kac kg olmasi lazim carsamba kontrolumuz var ??
KUBRA3468 Kubra2721 agirlastiklari için artık heralde ayakta fazla duramiyoruz geçen hafta ben gittiğimde 2580 di kilosu 36 haftamda
nilgundemirkoparan Benim bebeğim bir kaç haftadan beri baş aşağı pozisyonda. Şu an düzenli bir ağrım yok ama kimi zaman karnım çok sertleşince sızlama gibi ağrılarım oluyor. İlk gebeliğin olduğu için sancı nasıl olur onu da pek bilemiyorum aslında 😅
KUBRA3468 nilgundemirkoparan regl ağrısı gibi oluyor işte sanki heran olucakmissin gibi bı ağrı canım
Mervetrkmenoglu KUBRA3468 evett canım ara ara regl sancısı gibi agrim oluyo perşembe günü kontrolüm var çatı muayenesi yapcak doktorum tam 38 oluyoz biraz korku varr arada ıslaklığı hissediyorum bide sanki ama akinti galiba
KUBRA3468 Asff112 özele gidiyorum canım doktorum söylemedi bisy bu hafta çatı muanesi olucaksin falan dy bakalım korku var ya bnde bide tedirginlik acirmi çatı muanesinde dy