Esssmom Nurayselvii 2 3 Ay önce e bebekte 100tl üzerine gokkusagi anne bebek cantasi 19tl idi o zaman oylelikle almıştım. İndirimleri takip edin belki yine denk gelir öyle.
Didemmmmm Nurayselvii bana hediye geldi ama Trendyol da yorumları çok iyi olan 100tl altında çantalar var canım bak istersen
Asyaveannesi36 Nurayselvii bana hediye geldi motheric diye bir marka kendi siteleri de var Trendyol da da var biraz pahalı ama hem deri hem sırt çantası hemde bebek arabasına asılabiliyor çok gözlü Baya kullanışlı normal zamanda da kullanırım
Limonveannesii Elika0 elinize ulaştı mı acaba çanta güzel mi bugün tesadüfen gördüm ve çok beğendim çantaları siz almışken size de sorayım 🙏🏻
DemetF Nurayselvii anne bebek cantalarini ben begenmiyorum adidastan sik bir kol cantasi aldim genis birde sirt cantlarim var gene
Kumru_ Nurayselvii N11 den 57tlye almıştım. Şuan aynı model 70/80 arası sanırım (bazı sayfalarda 100üzeri) şu klasik gri olandan aldım çok da memnunum ☺️
Yektasmom https://ty.gl/1bw4jewjdf Şundan aldım ben. Henüz kullanmadım tabi ama boyutu falan gayet iyi, düz renk ve siyah olması da hoşuma gitti, kullanışlı olur dedim 🌸