portakalcicegii Kızlar sanırım salgına yakalananlardan birimde benim. İki yıldır çok iyi gidiyordum ama dün Boğaz agrım başladı şimdide bildiğiniz grip oldum. Aşırı burun akıntısı yaşıyorum. Yakın zamanda yakalananlar nasıl atlattı bilgi verirmisiniz
Kumsallina95 portakalcicegii vallahi mahfolduk bu gripten 1 haftadır daha yeni burun akinttisi durdu ama öksürük devam ediyor doktor you plus yazdı bol greyfurt nar portakal yesilik vs yedim içtim oksurugede kuru inciri sütte kaynatıp icin kalan inciride yiyin iyi geliyor
Banuka portakalcicegii papatya çayıyla gargara yapın her gün çok faydası oluyor boğazdaki mikropları öldürüyor hemen iyileştiriyor
portakalcicegii Babydream benim dün akşam Boğaz agrıso başladı gece uyutmadı kulagıma vurdu. En sonunda antibiyotik aldım çünkü çok belliydi enfeksiyon olduğu. Sabahtan beride burnum şırıl şırıl akıyor. Arada kulak agrısı çekiyorum 😞 şimdide ayaklarıma limon sürdüm bekliyorum öyle. Sizde nasıl başladı 🤲🏻
portakalcicegii Seda88 öksürük çok şükür yok ama gece aşırı Boğaz agrısı ve kulak agrısı yaşadım. Enfeksiyon kulağıma vurdu 😔
Babydream portakalcicegii çok geçmiş olsun canım 🙏🏻 İnşallah en kısa zamanda atlatırsın🌸 benim baş ağrısıyla ve hapşurmamla başladı şuan sadece halsizlik ve burun akıntım var çok zor geçirmiyorum☺️
Cilek_16 Kızlar ben de 3gündür çekiyorum 28haftalık hamileyim hapşuruyorum öksürüyorum karnım zorlanıyo artık Allah korusun erken doğum falan olur diye korkuyorum artık geçmek bilmedi limonlu çay içiip duruyorum
portakalcicegii Cilek_16 kuzum çok geçmiş olsun. Ayaklara limon sürme olayını bir araştır istersen. Ben hamile değilim o yüzden rahatlıkla uyguladım. Faydası olur umarım
portakalcicegii Babydream burun akıntım olmasa bende zorlanmayacağım ama aşırı akıyor afedersin WC pecetesini tanımdan ayıramıyorum 😂
Babydream portakalcicegii al bende de o kadar 😂 bi burun deliğim tıkalı hayatıma bir burunla devam ediyorum beni en çok zorlayan şey o 😂
Erbe Bende gribin burun akintimi tuzlu suyla bitirdim birtek öksürüğün kaldı onun içinde balsu limon karabiber iciorum
portakalcicegii Kumsallina95 öksürük şimdilik yok inşallah olmaz 🙏 bende sürekli limonlu su, bol bol meyve yiyorum inşallah sabaha daha hafif olur 🤧
Babydream Kumsallina95 ayyy çok geçmiş olsun canım yaa 🙈 ama inanılmaz grip salgınu var dikkat etmek gerekiyor ya ☺️
Kumsallina95 Babydream ediyoruzda büyük kız okula gidip kapıp getiriyo napalim iki numarayla 1 ayda iki kez grip olduk çok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun zor işimiz ya 😊
Kumsallina95 portakalcicegii limon fazla tüketmeyin kansızlık yapıyor geçer hayırlısıyla nane limon kaynatıp için bir de ter atinizmi biter