SuY Haftadayım uçak yolculuğu yapacağım dönüş 28 i geçebilir. Rapor almadan dönüş yapabilir miyim ? Giderken kendi doktorumda alacağım ama dönüş için orda doktor tanımıyorum
Nazli_ayar SuY Sorunsuz bir gebelik geciriyosan rapor vermeye gerek duymicaktir doktorun. 23 te ve 28 de bende uçak yolculuğu yaptım. Doktoruma Danıştim bir sorun olur mu diye hayır olmaz dedi. İçin rahat etsin istiyosan doktoruna sor ama dediğim gbi Gebeligin sorunsuzsa rapora gerek duymicaktir
Rabia2934 SuY ben 33 haftalıkken bindim 33e kdr izin var yani doktorundan rapor alıyosun bi imza sadece
SuY Nazli_ayar Allaha şükür şuan herhangi bir sorunumuz yok. doktorumu aradım yarın gideceğim rapor yazacak nolur nolmaz diye. Ama dönüş için bilemedim 28. Haftayı geçecek çünkü 😕
SuY honeysmom müşteri hizmetlerini de aradım ama ordaki kişi mi tam bilmiyordu anlamadım 32 mi dedi öyle bir hafta söyledi öncesinde sorun yok gibi ama of bilemedim
honeysmom SuY 32 ye kadar demek istemiş olabilir. 32 den sonra rapor olsa dahi uçurmuyor çoğu firma. Kurallar firmadan firmaya göre değişir ancak hafta aralığı hemen hemen aynıdır. Ben kabin memuruyum ( uçak hostesi ). O yüzden net konuştum 😌
SuY honeysmom süper tam kişisine denk gelmişim 😃 teşekkür ederim bu arada. 29. Haftada döneceğim yüksek ihtimalle dönüş biletimi henüz almadım ama doktorum göbeğin çok belli olmuyorsa sıkıntı etmiyorlar dedi telefonda. Biliyorlar mı tam kaçıncı haftada olduğumu
2bebisannesiiii honeysmom uçuran firmaları biliyor musunuz ben 34 35 aylıkken falan yurtdışına gidebilirim belki son anda uçağa alınmama gibi bi aksilik olur mu
SuY Rabia2934 nasıl bir rapordu. Bende alacağım yarın rapor ama şuan 26 dayım mesela 29. Haftayı da kapsar mı?
honeysmom SuY Karnınız farkedilirse, veya siz bilgi verirseniz haftanızı soruyorlar zaten, ona göre rapor var mı yokmu diye kontrol ederler. Karnınız çok belli değilse sormazlar bile.
Rabia2934 SuY uçak yolculuğu yapıcam diceksiniz o veriyo zaten imzalı bi kağıt bu kadar zaten karnınız belli olmuyo uçakta sormuyorlar bile
Betulbayar32_ SuY canım benım 8 aylıktan sonra uçaklara hamile kişiler alınmıyor bende 32 de yaptım hatta hiç rapor felan sorulmadı aksi takdirde sadece ikinci doz soruldu bana onuda yapmadım dedim geçtim bence bir sorun olmuyor
Betulbayar32_ SuY evet canım benim 18 gün önce gitim geldim 6 aralıktan sonra aşı ve PCR zorunluluğu gelecek
matildaaa SuY tanımasanız da randevu alıp kadın doğumcu birinden bu raporu alabilirsiniz. Kaç haftalık olduğu ve uçak yolculuğu yapabileceğimiz yazıyor. 1 hafta fln geçerli