Dmtdmtdmt Kızlar merhaba 10 günlük bebeğim var ziyaretçi her ne kadar kabul etmesem de gelen giden oldu şimdi gelenlerden birinin çocuğu hastaymış çok tedirginim yenidoğan bebeği korona olan anne var mı nasıl anladı süreç nedir acaba ??
Ozgebalc Dmtdmtdmt al işte en korktuğum şey bu insanların düşüncesiz ve duyarsızlığı yüzünden gereksiz yere siz strese giriyosunuz gelmeseler nolur sanki görmeseler hastalık var işte bencil insanlar
DemetF Dmtdmtdmt bizim bir akrabamizin basina geldi annesinden gecti bebege suan karantinadalar bebek de korana ama biseyi yokmus ole korkulacak
gamzosgamzos Dmtdmtdmt oncelikle inşaAllah bulasmamıstir Rabbim korusun yavrunuzuda sizide ama gerekirse kapıyı bile açmayın inanın kaç kişiyi reddettim virus ilk basladiginda kızım 3 aylıktı o gun bugundur aile buyukleri haric evime misafir kesinlikle kabul etmiyorum ve bende gitmiyorum alınanlarda oldu anlayış gösterende inan hic alınanları takmadım bile
Dmtdmtdmt Ozgebalc evet yani ben artık usandım bıktım defalarca söyledim ne kayınvalidem dikkat ediyor ne akrabaları kimseye kırılmayız gelmemelerinden daha memnun oluruz diye belirttik stresten ölmek üzereyim sürekli bebeğin başını bekliyorum iyi mi diye