Yagmurdgdgn13 Arkadaşlar 26 haftalık hamileyim ve kovide yakalandım. Çok öksürdüğüm için karnım çok agırıyo acaba bebek zarar görür mü kovide yakalanıp ta bebeğini saklıla doğuran anneler pozitif yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Mervesude01 Yagmurdgdgn13 çok geçmiş olsun bitanem Allah acil sifalik versin öncelikle inşallah. C vitaminini bol tüket. Paça suyu iç. Sarımsak tüket veya sarımsaklı yoğurt ve özellikle de bol su iç ayrıca pekmez tüket pekmez çok iyi geliyor . Tavsiyelerim bunlar çok geçmiş olsun kuzum
Sdashn Yagmurdgdgn13 çok geçmiş olsun canım bol su bol C vitamini öneriyorlar böyle durumda umarım en hafif şekilde atlatırsınız 🤲🏻
Mervesude01 Yagmurdgdgn13 Rica ederim Amin inşallah Allah senden de razı olsun 🤲🏻❤️Rabbim kolaylık la atlatmayi nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Sdashn Yagmurdgdgn13 morelini yüksek tut eğer yiyebiliyorsan kemik sulu çorbalar ye öksürük için tereyağ eritip pekmez ile kullananlar olmuş isterseniz sizde deneyebilirsiniz burda gördüğüm cam kozalak şurubu öksürüğe çok iyi geliyor diye
Yagmurdgdgn13 Sdashn çam kozalak şurubunu hamilelikten dolayı kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyorum
Sdashn Yagmurdgdgn13 doktorunuza sorabilirsiniz de bende bu sitede okumuştum sanırım içen kişi de hamileydi bende sizin gibi tereddüt ediyorum bir şey içmeden benim bir arkadaşım da hamile olduğun da oldu korona bol C vitamini tükettim dedi o zaman hamileler de aşı kesin olun denmiyordu
Yagmurdgdgn13 Sdashn anladım yarın doktoruma sorarım elimde var çünkü kullanayım inşallah öksürüğümü keser.
Sdashn Yagmurdgdgn13 keser inşallah ya hafif atlatın da parol içmeye izin veriyorlar birde bileğim kadarıyla siz de aşı varsa çok ağır geçmez
Sdashn Yagmurdgdgn13 sen içini de gönlünü de ferah tut Allah’ın izniyle hiç bir olmadan bitecek bu hastalık sıcak duş almayı da öneriyorlar devamlı doğal beslenerek de geçiyor bu hastalık