Mbrk0909 Hangi haftada ögrendiniz ben çok heyecanlı ve merakla bekliyorum beklemek bu dönemde zorlaşıyor
Merve2697 Mbrk0909 bizim 14. Haftada kıza benziyor dedi ama detaylı ultrasonu bekleyin dedi iyi ki beklemişiz alışveriş yapmadık zor tuttum kendimi😅 20. Haftada detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik☺️ 37+2 deyiz hala erkek 😅☺️🧿
Sevgi0147 Bende 18 haftada öğrendim erkekti tabi 13 14 haftada öğrenenler var ama ne kadar emin olunabilirse
Asilsmommm Ayrıntılıya kadar bi öyle bi böyle dediler bana ama özelde söylenen doğru çıktı ultrason iyi ve renkli ise erken bilinebilir
Mbrk0909 seraygunel ayyy çok iyiymiş inşallah bende sizin gibi erken ögrenebilirim bu hafta kontrolüm var
Yseliminannesi Mbrk0909 15 haftada net olarak söyledi doktor tamamen açık pozisyondaydı resim vermişti ama ilk oğlumda 16 da kız dediler 20 de erkek olmuştu. Ama bu oğlan net gösterdi 15 de nasip artık 😊
yigitegenin_annesi Sbldgn devlette net olmayana kadar tahminde nile bulunmuyorlar, detaylı ultarsonuda kaçırdım randebu bulamadım giriğimde 22 +5tim erk dedi kesin