DenizD Bugun 38. Hafta kontrolume gldım bebegın bası kanala yerlesmıs fakat suyunda azalma varmıs doktoda kotu bırsey degıl bu sen hareketlerını kontrol et azalma hıssedersen bebek hareketlerinde gelırsın dedı plesenta da kreclenme var ama oda haftasına gore normal dedı bu sekılde olup normal yapan varmı yoksa su azaldıgı ıcın sezeryana mı doner
Ebruxx DenizD dün banada aynı şeyi söyledi 1 hafta 10 güne doğarmış benimde aklıma takıldı plesanta yaşlanmış ve kirecli hiç bişe anlamadım bende onu düşündüm durdum gece boyunca😢
Eliffff DenizD canım daha sıkı kontrol gerekiyor işte.su gelmediği sürece kendi kendine öyle bir günde azalmaz diyor doktor.ama sen bol bol dinlen ve bebek harektlerinş kontrol et sürekli.
ilkgebelik DenizD hareketlerini takip et diye bana da dedi senin de mi öyle hep yüreğim ağzımda 1,2 saat hareket etmese konuşuyorum uyandırıyorum hareket etsin Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin canım 🙏
mrvhmz Sezeryan şart değil benim ilk doğumumda da doktor suyun azalmış dedi ve ertesi gün suni sancıyla doğumu başlattı. Normal Doğum yaptım. Şimdi 2. Hamileliğim 39. Haftadayım, suyu normal dedi gününü bekleyebiliriz dedi.
DenizD Eliffff su gelmeden bu su nasıl azalıyo 🤣 haftaya verdı gün nts ye sokucam dedı onun dısında sen bebek hareketlerınde anormallık hıssedersen gel dedı
NimetMuratTaku Benimde 38+5 günlük oldum ama suyu felan iyiymiş perşembe çatı muayenesi yapacak bakalım hayırlısı belde şiddetli ağrılar da başladı ama 👼🏻👼🏻