Clementinee seddkilic05 23. Haftada sertmi tekmeleri gerçekten ben henüz doğru düzgün hissetmiyorum 😂😅 Maşallah diyelim 🧿
Belacivciv seddkilic05 Normal benim bazen canım acıyor diyorum kızım sakin ol şekilde çıkamazsın dışarı😂
Aygum seddkilic05 MaşAllah. Zaman ilerledikce daha sert olucaq. Bizimki sonlardayız şimdi içerisini dağıtıyor. Büyüdükce sığamıyolar artık.
Hemanne_hemgebe seddkilic05 canim benimde 2. Gebeligim 22 haftalık. Kizima hamileyken 30. Haftaya kdr yeni tam sert hareketler hissettim. Simdi ise vala hareketlerini her turlu hissediyorum. Bazen cidden ilkilme oluo bende
Melek141120 Ay benimde öyleydi sert vuruyordu bence normal daha iyi hatta hissedince insan seviniyor bir iki gün yavaş yavaş olunca hemen noldu diye düşünüyorum. Hep sert vursunlar canları sağolsun 🤣
Melek141120 seddkilic05 aynen aynen içim bi hoş oluyor zaten hala kendimi değişik hissediyorum 27 deyiz 🤣
seraygunel Ayy bizde öyleyiz 20den sonra tekmeler çok net ve sert olmaya başladı şuan 27. Hafta acıtıyor yerimden sıçrıyorum bazen 😅😄