Tugce-dh Esraozgen ben elele madre annw yanı olandan aldım kurduk ama daha bebeğim doğmadığı için henüz kullanamadık ben çok beğendim sadece bizim kendi yatağımız çok yüksek olduğu için biraz aşağıda kaldı
denizinnannesi Esraozgen bende elele madre aldim cok guzll yarin kullanmak nasip olcak inslalah bugun kurduk 🙏
Umudayolculuk36 Esraozgen elele madre anne yanı aldık ben beğendim ama kullanmadım henüz memnun olacağımı düşünüyorum ama baya donanımlı
Esraozgen Umudayolculuk36 ya madre ile luca arasinda 200 civari fiyat farki var urun farki ise biri anne yani olabiliyor biri duz acilmiyor acilip acilmamasi cok onemli degil zaten cok kullancagimi sanmiyorum 200 lira bosuna vermek istemedm ama kararsiz kaldim konyada yasiyorum burda magazasida yok gorebilcegim
Evrimavsar Ben de elele madre park yatak aldım. Alan arkadaşlara sorum sallanması sizde de dengesiz mi. Ayakları kaldırıyorum sallıyorum sanki dengesiz sallanıyor
Umudayolculuk36 Esraozgen bende öyleydim ben 1000tlye aldım indirimden 800veren 200de verrir diye düşündüm en iyisini aldım canım çok sıkışık değilse durumun sende öyle yap canım 👍🏻🙂
Umudayolculuk36 Esraozgen hepsiburadan taksitle aldım canım 1000tl üstü indirim vardı sende bak şimdi hatta gene kampnayalar var
balllkabagimm Esraozgen Kraft Vegas aldım. Anne yanı değil salona koymak için gerek olmadığını düşündüm anne yanının. Alt açma yeri de yok bu şekilde fakat kalitesini gayet beğendim. Güzel, fiyatı da uygun 630tl trendyoldan(civil satıcısından) aldım.