birmavihikayesi Vajinamda acaip derecede baskı var ve ıkınma hissim var çok kuvvetli bir şekilde acaip derecede ishalim de bu ne demek oluyor bilen varmı doğum geliyor mu Sancı su nişan hiç bir şey yok ama
Pelin-1 birmavihikayesi bu hisler varsa bence beklemeyin gidin saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah☺️
Karamelasepeti birmavihikayesi giderseniz bize de haber verin geçmiş olsn inşaAllah sağlıkla bebeğin gelir. İnşallah dpgum habercisidr
birmavihikayesi Dseker en son 10 gün önce gitmiştim daha girmemişti Yarın randevum var ama çok fenayım Deli gibi tuvalet yapma hissim var ama tuvaletim gelmiyor Biraz daha devam ederse hastaneye gidicem İnşallah doğum gerçekleşir
birmavihikayesi Pelin-1 amin inşallah az daha beklemek istiyorum devam ederse gidicem hemen hastane çok yakın evime zaten beş dakika mesafede
Milasu birmavihikayesi bende de aynı belirtiler oldu ben de doğum sandım .geceden öğlene kadar devam etti .ishal, agrı , ve ıkınma hissi sıcak duş aldım yine kısa süre devam etti sonra geçdi..şuan hiç bişey yok 39. Hafdamdayım
birmavihikayesi Karamelasepeti amin inşallah haber veririm inşallah Hepimiz sağ salim tek nefeste bebislerimizi kucağımıza alırız inşallah 💜🌸
Dseker birmavihikayesi ne yaptınız merak ettim bir de kaç haftalıksınız amin inşallah kolay doğumunuz olsun darısı başımıza
birmavihikayesi Dseker iki gün suni sancı ve fitil aldıktan sonra bugün bebeğim kakasini yiyince acil sezerryana alındim Bebeğim yoğun bakım da daha gormedim