RabiaYrkAcar KIZLAR bebek hazırlığında herşeyi kendim yaptım hediye ve çikolatayı hazır almak istiyorum uygun fiyatlı kaliteli çikolata ve hediye varmı Hediye olarak magnet açaçak oda kokusu bunlardan birini yanınada draje çikolatalı kutu düşünüyorum birde kendi çikolatası olacak yeterli bence kutuya koymayıda düşünmüyorum çok fazla gelen olmayacak çünkü gurbetteyim yardımcı olur musunuz?
Esracim RabiaYrkAcar canım Instagram da hacı Şerif bebek çikolatası diye bir sayfa var ben oradan almayı düşünüyorum
Yas35 RabiaYrkAcar Ben kendim yapıyorum hem eğlenceli oluyor hem vakit geçiyor hem de fiyatı uygun oluyor. Malzemeleri n11 den temin ettim. Hepsi çok iyi geldi. Orda hazır hapılmışlar da var. N11 i tavsiye ederim. Ben çok memnunum
RabiaYrkAcar ElifDefnem kaç haftalıksınız ben 34 haftadayım ama bebek Doğum kanalına inmiş erken mi değil mi karar veremiyorum teşekkür ederim cevap İÇİN 😊
ElifDefnem RabiaYrkAcar kuzenim hediye yaptırmıştı bana öncelikle 2 hafta öncesi şuan 36. Haftadayım 50 tane var içinde gelen giden olur eksik kalmasın diye bugun bi tane daha sipariş verdim dolapta duracağı için bozulacağını düşünmüyorum canım
NurRuveyda Hacışerif derim hiç tereddütsüz. Ben nişan çikolatamı falan orda yaptırdım. O kadar kaliteliydi ki. Çikolata konusunda kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. İnanılmaz leezetli ve fiyatı çok uygun.