deletedmom87894 -PembePapatyam- canım ben kontrolleri Yunus Emre hastanesine Döndü durukan hocaya gidiyorum Doğumu gurlife hastanesi sezaryan 5 bin tl büyük ihtimal orası olacak Ümit hastaneside olabilir daha çok erken☺️
Merve2697 -PembePapatyam- Batıkent Ümit Hastanesi Murat Şenol a gidiyoruz. Eşim organize çalışanı olduğu için sanırım 180 tl muayne ücreti. 37+2 deyiz az kaldı ☺️♥️
Melissce -PembePapatyam- Ümit hastanesi Murat Şenol’a gidiyorum muayene ücreti 215 TL sanırım ama eşim Türk Silahlı Kuvvetleri çalışanı olduğu için 195 ödüyoruz🥰
Lulikli -PembePapatyam- ümit hstahanesi dilek ulusoya gidiyorum canım eşim emniyetten olduğu için 195 lira ödüyoruz muayne ücreti. Şuan 2021 normal doğum 5000 spinal sezeryan 5750 epidural 6250. 2022 de fiyatlar değişecekmiş.
-PembePapatyam- deletedmom87894 teşekkür ederim peki gürlife hastanesinde muayene ücreti ne kadar biliyo musun?
Melissce -PembePapatyam- evet memnunum çok ilgili bi doktor ultrasonda uzun uzun muayene ediyor eşimle bol bol bebişimizi görüyoruz😃🥰
Merve2697 Melissce çok yoğun bir doktor kendisi dışarıda bekleyen bir sürü hasta var psikolojisine girip hiç geçiştirmiyor. Sakin sakin detaylı olarak açıklama yapıyor her seferinde gerçekten size katılıyorum☺️
Melissce Merve2697 sizin az kalmış baya amin Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻🥰❤️
Melissce Merve2697 evet bir saat bekliyoruz içeri girene kadar ama değiyor gerçekten çıkınca mutlu çıkıyoruz😃🥰