Ceyda_01 Benım ılk cocuğumda hıc büyümemişti hatta 7-8 aylıkken bıle normal eşyalarimi gıyıyordum cnkn hıc bır karnım cıkmamıştı en son haftada cıktı oda cok kücüktü 😇
Mom6272 Ceyda_01 valla 3 bucuk aylık hamileyim pantalonlarım karnımdan olmuyo suan😂 karnım 12. haftadan beri çıktı ama ben zayıftım baya
Smilend Mom6272 bende şuan 15. Haftalardayım ve eski pantolonlarım olmuyo 😅 herkesin iç karnı farklı sanırım benim göbeğim de var 🤰🏻
anonymous Bende şuan 13+4 haftalıgım pantolonlarım zor oluyor sadece 1 kilo almama rağmen benimde erken çıkacak sanırım göbüşüm 😊 çevremdekiler ooo göbeğin çıkmaya başlamış diyor 😄🤷🏻♀️ 54 ile hamile kaldım 55 im şuan
Mom6272 anonymous aaa ben de aynı kızz 1 kilo almısım ama herkes göbeğimi farkediyo bile. ben karın ve totodan://///
Mom6272 anonymous yarın gidiyorummm doktora cok heyecanlıyım yarın tam 14 olcaz öğrenirim diye düşünüyorum ama bakalım bu gece uyku yok hanahaha
anonymous Mom6272 bu arada 14+3 üm ya yanlış yazmışım 😅 ben geçen hafta gittim ama uyuyordu bebiş 2 gün sonra yine gitcem öğrenirim İnşaallah🤲🏻 Allah gönlündekini hayırlı kılsın inşaallah😊❣️
Mom6272 anonymous ay amin canım insallah seninde😍 hareket hissedebildin mi sen? öndeymissin gün olarak merak ettimm
anonymous Mom6272 hareket hissetmek için sanırım daha cok erken sadece karnımda ve kasıklarımda ağrılar oluyor sanırım oda bebek büyüdüğü için oluyor doktorum öyle demişti inşaallah hissettiğimiz günlerde geliiir 😍😘
Mltmsncn Benimde 3 ayda eski kıyafetlerim olmadı. Hamile kıyafetlerine geçtim 😅 zaten doktorumda 3 aydan itibaren dar giyinmek vs yok demişti. Zaten istesemde giyinemezmişim 😅