Zeynepp-krd Merhaba arkadaşlar , 8+2 haftalık hamileyim geceden beri lekelenme görüyorum progestan kullanıyordum bir haftadır ve hafif bir sancım var yaşayan varmı acaba ?
Gulra Zeynepp-krd lekelenmenin rengi nasıl ne zamandan beri kullanıyorsun progestanı .? Doktor lekelenme için mi vermişti?
_gmzenur_ Zeynepp-krd Bende 8+5 haftalığım geçen hafta 2 gün hastanede yattım lekelenmem vardı. Bugün tekrar yatış verdi doktorum sizin gibi kahverengi lekelenmem var bebeğin kalp atışlarıda düzensiz😔 Biran önce acile gitmelisiniz.
1mucize47 Zeynepp-krd benimde hamileliğimin basından beri öyle doktor progestan verdı ıgne verdı durmuştu geçen gene başladı acile gıttım hayvan muamelesi yaptılar korkuttular benı ertesı günü kendı doktoruma gıttım hıcbır sıkıntı yok eskı kanı dışarı atıyorsun dedı kendı doktorunuzdan başkasına gitmeyin bence
Zeynepp-krd Gulra kahverengi ama hani peçeteyle görüyorum açıkçası , evet onun için vermişti cook sancım yok suan hafif hafif oluyor
Zeynepp-krd _gmzenur_ geceden beri var yarın doktoruma gideceğim ozaman tedirgin oluyorum ister istemez :(